Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Vuoden kokoushotelli 2015 on Rantasipi Airport Congress Center
Takaisin

Vuoden kokoushotelli 2015 on Rantasipi Airport Congress Center

Rantasipi Airport Congress Center on valittu vuoden kokoushotelliksi 2015 - jo neljäntenä vuotena peräkkäin. Mercuri International Oy on valinnut vuoden parhaan kokoushotellin vuodesta 1986 lähtien. Valinta perustuu Mercurin valmentajien/asiantuntijoiden palautteeseen & Mercurin toteuttamien tilaisuuksien osallistujien antamaan palautteeseen; vuonna 2014 Mercuri toteutti pelkästään Suomessa lähes 1000 erikokoista tilaisuutta asiakkailleen. Kunniakirja jaettiin Finlandia-talolla 25.3.2015 Kongressimessujen yhteydessä.

Vuoden kokoushotellin valinnassa korostettiin Rantasipi Airport Congress Centerin kokonaistoimintaa onnistuneiden tilaisuuksien toteuttamisessa:

  • Kokous- ja myyntipalvelun ammattitaito ja palveluhalukkuus on erinomainen, tekemisestä huokuu aito ammattiylpeys.
  • Nykyaikaiset, valoisat ja muunneltavat tilat ja puitteet ovat perusedellytys onnistuneelle tilaisuudelle.

”Onnistunut kokous, valmennus tai muu tilaisuus on aina kiinni sisällön lisäksi myös puitteista. Tärkein kriteeri on tilojen toimivuus ja kokouspalvelu, joka varmistaa, että kaikki on kunnossa ja pelaa ikään kuin ”huomaamatta”. Ei pidä myöskään unohtaa ilmapiirin ja tarjoilujen merkitystä. Se mikä on meille tai kokouspaikalle arkipäivää, on aina erityinen päivä asiakkaillemme”, sanoo Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Peter Kietz.

Rantasipi Airport Congress Center kokouspalvelu

”Olemme erittäin otettuja kunniamaininnasta. Hyvä palvelu ja tasokas tarjoilu eivät ole itsestään selvyys, siihen tarvitaan hyvät esimiehet ja osaava henkilökunta. Tilanneherkkyys ja joustavuus ovat osa päivittäisiä rutiinejamme”, kertoo Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin hotellinjohtaja Katja PuistolaLue tästä Restelin lehdistötiedote Vuoden kokoushotelli 2015 kunniakirjasta.

Lisätietoa Vuoden kokoushotelli kunniakirjasta: 

Mercuri International: toimitusjohtaja Peter Kietz, puh 040 545 6857
Rantasipi Airport Hotel & Congress Center: hotellinjohtaja Katja Puistola, puh.040 552 8847

 

 

Vuoden kokoushotelli 2015 on Rantasipi Airport Congress Center