TEKOÄLY – MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ

Tekoäly on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta ChatGPT lanseerauksen jälkeen 2022, se on räjähdysmäisesti levinnyt yritysmaailman jokaiseen nurkkaan.

TEKOÄLY MARKKINOIJILLE

Tekoälyraporttimme ensimmäisessä osassa tarkastelemme tekoälytyökalujen tarjoamia mahdollisuuksia markkinoijille. Kaikki sisältöjen luomisesta automatisointiin ja analyyseihin.

Lataa raportti

MITÄ SEURAAVAKSI

Mercuri International on laatinut raportin, jossa tarkastellaan tekoälyn valtavaa potentiaalia sekä sitä, miten voi käsitellä siihen liittyviä mahdollisia eettisiä ja käytännön kysymyksiä.

ALOITA TEKOÄLYN KÄYTTÖ MARKKINOINNISSA

Mietitkö, miten kannattaa aloittaa tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa? Meillä on 10 hyvää vinkkiä tekoälyn parhaista käytännöistä, jotka opastavat sinut oikeaan suuntaan.

LATAA VINKKILISTA

Mystinen tekoäly?

Tekoälyn vaikutus B2B-markkinointiin on kiistaton, ja se tarjoaa runsaasti kasvu- ja innovaatiomahdollisuuksia. Jotta tekoälyn valtavaa potentiaalia voitaisiin todella hyödyntää, on kuitenkin ratkaisevan tärkeää, että yritykset määrittelevät selkeän strategian sen hyödyntämiseksi.

Lue blogi

Mercuri International Research

Mercuri International Research auttaa johtajia ja yrityksiä saavuttamaan kestävää orgaanista kasvua laajan tutkimustoiminnan avulla. Mercuri International Research ymmärtää syvällisesti jatkuvasti kehittyvää liiketoimintaympäristöä ja tarjoaa arvokasta tietoa ja strategista ohjausta, jotta organisaatiot voivat menestyä pitkällä aikavälillä.

OTA YHTEYTTÄ

TEKOÄLYOHJATTU MARKKINOINTI — LATAA RAPORTTI

Tutustumme tekoälytyökalujen markkinoijille tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tämä kattava raportti syventyy mm. sisällöntuotantoon, automaatioon ja data-analyysiin, ja tarjoaa kattavan yleiskatsauksen saatavilla olevista työkaluista ja niiden mahdollisista hyödyistä.