MEILLE TÖIHIN

KIINNOSTAAKO SINUA URA MERCURILLA?

Haluatko työskennellä yhdessä Euroopan suurimmista myyntivalmennusyrityksistä ja liittyä mukaan meidän kasvumatkalle? Oletko kiinnostunut myyntitaitojen kehittämisestä ja valmentamisesta eri organisaatioissa? Silloin Mercuri on oikea paikka sinulle! Laita meille viestiä niin jutellaan yhteistyöstä tai työmahdollisuuksista lisää.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä

Mercuri International

KANSAINVÄLINEN YMPÄRISTÖ

Olemme kansainvälinen valmennusyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja jolla on edustus noin 40 maassa ympäri maailmaa. Kasvatamme asiakkaidemme tulosta tarjoamalla työkaluja ja prosesseja erilaisiin myynnin kehitystarpeisiin. Olemme erityisesti B2B-myynnin kasvattaja ja maailman johtavia asiantuntijoita myynnin ja myynnin johtamisen kehittämisessä.

VISIO JA ARVOT

Keskitymme siihen, että työntekijämme voivat hyödyntää ja kehittää omia kykyjään, motivaatiotaan ja tavoitteitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kansainvälisenä yrityksenä kohtaamme erilaisia kulttuureja ja työskentelemme monenlaisten kumppani- ja asiakasyritysten kanssa. Siksi uskomme yhteisiin arvoihimme sisäisessä yhteistyössämme, kaikissa asiakaskohtaamisissamme ja omistajiemme kanssa.

Meillä on intohimoinen suhde B2B-myyntiin ja -markkinointiin, ja jaamme mielellämme asiakasyhteistyön ja tutkimusprojektien kautta tekemiämme havaintoja. Tutkimme jatkuvasti uusia B2B-myynnin ja -markkinoinnin trendejä ja ilmiöitä Suomessa ja globaalisti.

MIKSI VIIHDYMME MERCURILLA

Osa meistä on työskennellyt myynnin parissa koko uransa ajan. Toiset ovat toimineet yrittäjinä, myyntipäälliköinä, markkinoijina tai HR- ja talousasiantuntijoina.

Mercurilla työskennellessä parasta on mukavat ja osaavat kollegat, tasa-arvoinen ja joustava työilmapiiri sekä se, että saa seurata läheltä myynti- ja markkinointialan trendejä ja kehitystä Suomessa ja maailmalla.

Kun aloitin Mercurilla minusta tuntui kuin olisin tullut kotiin. Maailma, yritys ja myyntityö on muuttunut paljon näiden vuosikymmenien aikana ja kenties juuri sen takia viihdyn täällä edelleen niin hyvin.

Mercurin tiimissä on läsnä  jatkuva oppiminen yhteistyössä alan parhaiden valmentajien kanssa. Valmennustyöhön kuuluu vahvasti mentorointi ja coachaus, joka tuo voimaa tiimityöhön ja synergiaa molemminpuoliseen itsensä kehittämiseen. On mielenkiintoista tulkita ja kehittää potentiaalia eri organisaatioissa, joissa ihmisillä ja heidän osaamispääomallaan on merkitystä.