Osaamisen kehittäminen myyntivalmennuksien avulla

Millaista osaamista tulevaisuuden huippumyyjiltä vaaditaan kun perinteinen myyntityö ei enää tuo haluttua tulosta? Edistyneet ja innovatiiviset b2b-myynnin oppimisratkaisumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan – oli kyseessä sitten digitaalinen, yrityskohtainen tai avoin valmennus. Tuomme oppimisen helposti työtekijöiden saataville ja tarjoamme sitouttavia oppimisformaatteja ja merkityksellistä sisältöä.

myyntistrategia

Projektien lopputulokset olivat loistavia. Ammattimaisella osaamisella Mercurilla on taito kuunnella asiakasta, kartoittaa yrityksen tilanne ja laittaa asioita tapahtumaan.

Fenix Outdoor Finland Oy

Yrityskohtaiset ratkaisut

Tapa myydä on muuttunut. Pysyäkseen kilpailukykyisinä myyntiorganisaatiot tarvitsevat valmennusta, joka vastaa b2b-myynnin haasteisiin ja asiakkaiden odotuksiin. Autamme löytämään tarpeisiinne sopivan ratkaisun, joka tukee niin myyntitaitojen kehittymistä kuin liiketoiminnan kasvua. Yrityskohtaisessa valmennuksessa ohjelman sisältöä ja muotoa voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaan. Lisäksi annamme ehdotuksia, mitä seuraavaksi kannattaa kehittää.  Voimme rakentaa juuri sinun ja organisaatiosi tarpeeseen sopivan yhdistelmän tai voit hyödyntää jotakin näistä tilanteen ja tarpeen mukaan.

mi offering

ASSESS – TARPEIDEN JA TAVOITTEIDEN ARVIOINTI
Yhteistyöprosessissamme tehtävänämme on ymmärtää asetettujen tavoitteiden ja nykytilan välinen ero. Lähtötilannekartoituksen perusteella terävöitämme ohjelman painopistealueet ja tarkennamme ohjelman sisällöt onnistuneen kokonaisuuden varmistamiseksi. Ohjelman aikana reagoimme joustavasti ja teemme tarvittaessa muutoksia tavoitteiden saavuttamiseksi.

PERSONALIZE – TAIDOT, JOTKA KEHITTYVÄT ORGANISAATIONNE TAHDISSA
Räätälöimme kokonaisvaltaisen valmennusohjelman vastaamaan kehitystarpeisiinne yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla. Rakennamme parhaimmat Sales Excellence -oppimissisällöt yhdessä organisaationne kanssa hyödyntämällä olemassa olevaa materiaalia ja luomalla täysin uutta.

DEPLOY – VALMENNUSTA TOIVEIDENNE MUKAISESTI
Olipa kyseessä kasvokkain tai virtuaalisesti tapahtuva valmennus, osallistavat työpajat tai jatkuva oppiminen, valmennuksemme toimitetaan muodossa, joka sopii organisaationne toimintatapoihin ja osallistujien työpäivään.

NURTURE – KOKO KEHITYSMATKA VIERELLÄNNE
Tarjoamme globaalin ulottuvuutemme ja paikallisen asiantuntemuksemme ansiosta paljon muutakin kuin valmennusta — kuljemme valmennettavien vierellä ja autamme hyödyntämään uusia taitoja käytännönläheisesti. Tarjoamme keinot organisaatioiden kestävään myynnin kasvattamiseen.

Avoimet valmennukset — henkilökohtaisen osaamisen kehittäminen

Moni ajattelee, että asiakasvastaavan suurin haaste on tarve ymmärtää asiakkuuksiaan, mutta riittääkö se? Valmennamme yrityksesi avainhenkilöt kohtaamaan tulevaisuuden muutostarpeet. Lähtökohtanamme on aina erilaiset yksilölliset ydinosaamisvalmiudet. Ensiluokkaiset valmentajamme lisäävät osallistujien tietoisuutta ja auttavat heitä kehittymään ammattilaisina. Käytettävissäsi on Mercuri International Business School™ -ohjelma, joka sisältää valmennuskokonaisuudet eri tehtävissä toimiville myynti- ja palveluorganisaatioiden ammattilaisille. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!

Coaching

Valmentajamme tarjoavat tukea ja opastusta erilaisten tilanteiden hallintaan sekä työkaluja ja vinkkejä, joita on helppo soveltaa päivittäisessä työssä. Lisäksi he auttavat näkemään yksillöiset vahvuudet ja kehittämisalueet.

Mitkä digitaaliset oppimisratkaisut?

Digitaalinen oppimisympäristömme tarjoaa kustannuksiltaan ja ajankäytöllisesti tehokasta opiskelua milloin tahansa, missä tahansa ja useilta laitteilta. Se on helppo integroida olemassa oleviin työkaluihin, mikä yksinkertaistaa loppukäyttäjäkokemusta. Oppijan etenemistä on mahdollista seurata reaaliajassa mukautettavien raporttinäkymien kautta.

Avoimet ja räätälöidyt b2b-myyntivalmennukset

Miten voimme auttaa?

Yrityskohtaiset ratkaisut

Lue lisää

Henkilökohtaiset valmennukset

Lue lisää

Tutustu myynnin trendeihin ja tutkimuksiin

Lue lisää