Digital Learning Center – varmista liiketoimintasi tulevaisuutta varten

Työskentelytapamme on muuttunut – joten tapamme kehittää osaamistamme on muututtava sen mukana. Mercuri Internationalin Digital Learning Center sisältää modulaarisia, joustavia ja räätälöityjä valmennusratkaisuja, jotka täyttävät tämän päivän liiketoiminnan tarpeet – ja ennakoivat huomisen haasteet.

Miten Mercuri Internationalin Digital Learning Center mullistaa oppimistapamme?

1. Rakennettu ympärillesi

Onko sinun vaikea löytää aikaa valmennusta varten? DLC sisältää merkityksellisiä, kätevän kokoisia valmennusmoduuleja, jotka ovat paitsi helppoja sovittaa työpäivään myös tehokkaampi tapa oppia. Hybridioppiminen mukautuu tarpeidesi mukaan verkko-oppimisen, luokkahuoneistuntojen (kasvokkain ja virtuaalisesti) ja valmennuksen avulla.


2. Koukuttavia ratkaisuja

Laadukas valmennus koukuttaa oppijan ja kannustaa häntä haluamaan eteenpäin. Oppijoiden keskinäiset aktiviteetit, mukaansatempaava, käytännöllinen tarinankerronta ja syventävät, merkitykselliset tilanneharjoitukset tekevät oppimisesta hauskaa, muuttavat käyttäytymismalleja ja opettavat uusia taitoja. Henkilökohtainen valmennus ja tutorointi auttavat havaitsemaan heikkouksia ja hiomaan uusia taitoja.


3. Valmennusta ilman rajoja

Aina ei ole mahdollista tai edes tarpeen osallistua valmennukseen henkilökohtaisesti. Matkustusrajoitukset, kestävään kehitykseen liittyvät aloitteet tai pelkkä ajan puute voivat aiheuttaa esteitä. Tällöin tarvitset valmennusta, joka tulee luoksesi ja mahdollistaa saman erinomaisen laadun millä tahansa digitaalisella laitteella ja missä tahansa formaatissa.


4. Maailmanlaajuinen ulottuvuus – paikallista asiantuntemusta

Liiketoiminta on maailmanlaajuista – onko valmennuksesi? Kun asiakkaita ja työtovereita (ja jälleenmyyjiä) on yhä enemmän eri puolilla maailmaa, taitoja on vaikea pitää ajan tasalla. DLC mahdollistaa huippuluokan valmennuksen missä ikinä oletkin – sekä sisäisen käännöspalvelun, jonka avulla voit pitää yhteyttä selkeästi kaikkien sidosryhmien kanssa.


5. Räätälöity. Merkityksellinen. Hyödyllinen.

Onko valmennuksesi merkityksellistä todellisessa maailmassa? Tarvitset valmennusta, jossa otetaan huomioon liiketoimintasi ja joka tarjoaa räätälöityjä ja merkityksellisiä tilanneharjoituksia, joiden avulla myyntitiimisi saavat todellista arvoa tuovia taitoja ja kokemusta. Tuotekoulutus, perehdytys, myyntitaidot – kaikki erityisvaatimustesi mukaan räätälöityinä.


6. Yksi kumppani, monia ratkaisuja

Kun liiketoimintasi kasvaa, tarpeesi muuttuvat. Mercuri International on ratkaisu kaikkiin valmennustarpeisiisi räätälöityinä tai valmiina tuotteina, luokkahuoneessa tai virtuaalisesti. Mercurilla on tarvittava laajuus täyttää liiketoiminnan kaikki valmennustarpeet koosta riippumatta ja kaikkialla maailmassa.


7. Nopeasti liikkuvaa valmennusta

Tämän päivän liiketoiminnassa ainoa pysyvä asia on muutos. Tarvitset valmennusta, joka pysyy markkinoiden tahdissa, joka toimitetaan ajoissa sisältötarpeita varten – esimerkiksi uuden tuotteen julkistamista varten – ja joka ymmärtää merkityksellisten taitojen yhä lyhyemmän käyttöiän. Helppo kehittää ja mukauttaa käyttämällä valmiiden ja räätälöityjen ratkaisujen yhdistelmää.


Mercuri tuo B2B-myyntiin aina taattua uskottavuutta ja haasteita, joita ABB tarvitsee, jotta voimme nostaa ratkaisu- ja arvopohjaiset myyntitaitomme maailmanluokan tasolle niin Bangaloressa, Pekingissä, Coventryssä kuin Kairossakin.

Allan Mitchell, Global Head ABB/EL Academy

Mikä on DLC?

Erinomainen valmennus antaa etulyöntiaseman, jonka avulla voit pysyä kilpailukykyisenä yhä monimutkaisemmilla ja nopeatempoisemmilla markkinoilla.

Meillä DLC:ssä on kansainvälinen eri aihealueiden asiantuntijoiden tiimi, jonka kullakin jäsenellä on oma roolinsa ja erityisosaamisensa. Riippumatta siitä, tarvitsetko graafista, opastavaa vai kehitykseen tai laadunvalvontaan liittyvää valmennusta, Mercurilla on oikea asiantuntija valmiina sen ohjaamiseen.

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten DLC pystyy auttamaan yritystäsi saavuttamaan myynnin huippuosaamisen!

TARVITSETKO APUA MYYNNIN JOHTAMISEEN JA KEHITTÄMISEEN? OTA YHTEYTTÄ!