Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Valmennusten toteutuminen

Kaikilla Mercurin avoimen ohjelman valmennuspäivillä on rajoitettu enimmäisosallistujamäärä, jotta osallistujat saavat ko. päivistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Mercurilla on oikeus muuttaa valmennuspäivien ajankohtaa kahden (2) viikon varoitusajalla, esim. riittämättömän osallistujamäärän takia. Mercuri tarjoaa tällöin ko. päiville ilmoittautuneille toista ajankohtaa tai vaihtoehtoista ratkaisua.

Jos valmennuspäivät peruuntuvat kokonaan Mercurista johtuvasta syystä (esim. äkillinen sairaustapaus), ja vaihtoehtoista ratkaisua ei löydy (uusi ajankohta), asiakas saa palautuksen jo maksetusta laskusta. Mercuri ei ole velvollinen tarjoamaan em. tapauksissa muuta kompensaatiota.

Valmennuksen maksaminen

Valmennuksen lasku erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (alv rek.). Lasku(t) toimitetaan kolme (3) viikkoa ennen valmennuksen alkamispäivää.

Mahdolliset internaattikulut (jos valmennus ei ole virtuaalinen)

Mikäli valmennus ei ole virtuaalinen, valmennuksen hintaan sisältyy kahvi- ja lounastarjoilut. Majoituskustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Osallistuja/yritys maksaa oheispalvelut sekä mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Ajankohdan vaihtaminen

Valmennuspäivien ajankohdan vaihtaminen on mahdollista (max vuosi), ilmoitus siirrosta on kuitenkin tehtävä vähintään kolme (3) viikkoa ennen valmennuspäivien alkamista. Mikäli siirtoilmoitus tehdään myöhemmin, veloitamme siirtämisestä 300 euroa (+ alv).

Osallistumisen peruuttaminen

Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin kolme (3) viikkoa ennen valmennuspäivien alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % valmennuksen hinnasta (+ alv). Mercuri ei vastaa mahdollisista internaattikulujen peruutus- tai muista maksuista.

Osallistujan vaihtaminen

Mercurin avoimen ohjelman valmennukset ovat henkilökohtaisia. Poikkeustapauksissa on mahdollista neuvotella henkilön vaihdosta olemalla yhteydessä hyvissä ajoin Mercuriin, kts. ”Osallistumisen peruuttaminen”.

Valmennukselta pois jääminen

Mikäli osallistuja jää pois tilatulta valmennukselta, eikä ole tehnyt siitä peruutusilmoitusta (ns. no-show-tilanne), veloitamme koko valmennuksen hinnan. Mercuri ei vastaa mahdollisista internaattikulujen no-show- tai muista maksuista.

Yhteystiedot (varaukset, siirrot, peruutukset, laskutus yms.):

Sähköposti: bookings@mercuri.fi

Mercurin valmennusten esittely, aikataulut, hinnat jne.

Lähetä sähköpostia: mercuri@mercuri.fi

Tervetuloa Mercurin valmennukseen!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.