Mercuri Training & Online ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Valmennusten toteutuminen

Kaikilla Mercurin avoimen ohjelman valmennuspäivillä on rajoitettu enimmäisosallistujamäärä, jotta osallistujat saavat ko. päivistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Mercurilla on oikeus muuttaa valmennuspäivien ajankohtaa kahden (2) viikon varoitusajalla, esim. riittämättömän osallistujamäärän takia. Mercuri tarjoaa tällöin ko. päiville ilmoittautuneille toista ajankohtaa tai vaihtoehtoista ratkaisua.

Jos valmennuspäivät peruuntuvat kokonaan Mercurista johtuvasta syystä (esim. äkillinen sairaustapaus), ja vaihtoehtoista ratkaisua ei löydy, palautetaan asiakkaalle jo maksetusta varausmaksusta 300 euroa (+ alv). Mercuri ei ole velvollinen tarjoamaan em. tapauksissa muuta kompensaatiota.

Mercuri Online -verkkokirjasto

Kaikkiin Mercurin avoimen ohjelman valmennuksiin sisältyy kolmen (3), kuuden (6), yhdeksän (9) tai kahdentoista (12) kuukauden rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoon. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Verkkolisenssi on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Valmennuksen maksaminen

  • Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Tätä maksua ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen valmennuspäiville perutaan. Verkkokirjasto on edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 12 kk.
  • Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Internaattikulut

Valmennuksen hintaan sisältyy kahvi- ja lounastarjoilut. Majoituskustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa oheispalvelut sekä mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Ajankohdan vaihtaminen

Valmennuspäivien ajankohdan vaihtaminen on mahdollista (max vuosi), ilmoitus siirrosta on kuitenkin tehtävä vähintään kolme (3) viikkoa ennen valmennuspäivien alkamista. Mikäli siirtoilmoitus tehdään myöhemmin, veloitamme siirtämisestä 300 euroa (+ alv).

Online & coaching -valmennusten siirtäminen tai peruuttaminen tulee ilmoittaa vähintään viikkoa ennen sovittua ajankohtaa. Sen jälkeen tapahtuvasta siirrosta/peruutuksesta veloitamme 100 euroa (+ alv).

Osallistumisen peruuttaminen

Varausmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen valmennuspäiville perutaan. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin kolme (3) viikkoa ennen valmennuspäivien alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % valmennuksen loppulaskusta (+ alv). Mercuri ei vastaa mahdollisista internaattikulujen peruutus- tai muista maksuista.

Osallistujan vaihtaminen

Mercurin avoimen ohjelman valmennukset ovat henkilökohtaisia. Poikkeustapauksissa on mahdollista neuvotella henkilön vaihdosta olemalla yhteydessä hyvissä ajoin Mercuriin, kts. ”Osallistumisen peruuttaminen”.

Valmennukselta pois jääminen

Mikäli osallistuja jää pois tilatulta valmennukselta, eikä ole tehnyt siitä peruutusilmoitusta (ns. no-show tilanne), veloitamme koko valmennuksen hinnan. Mercuri ei vastaa mahdollisista internaattikulujen no-show tai muista maksuista.

Yhteystiedot (varaukset, siirrot, peruutukset, laskutus yms.):

Mercurin valmennusten esittely, aikataulut, hinnat jne.

  • Tutustu Mercuri Training & Online avoimeen ohjelmaan
  • Kysy lisää Mercuri Chatissä verkkosivuillamme, asiakaspalvelumme on livenä paikalla arkisin klo. 8–16
  • Soita meille puh. 09 681 681
  • Lähetä sähköpostia: mercuri@mercuri.fi

Tervetuloa Mercurin valmennukseen!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.