Henkilökohtaiset myyntivalmennukset

Mercurin avoimet myyntivalmennukset tarjoavat uusia työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla voit jäsentää työtäsi ja tulla tehokkaammaksi omassa myyntiroolissasi. Saat omaan työhösi oleellista tietoa ja opit myymään ja tekemään sopimuksia tilanteeseen ja asiakkuuteen sopivalla tavalla. Valmennamme yrityksesi avainhenkilöt kohtaamaan tulevaisuuden muutostarpeet.

Lähtökohtanamme on aina erilaiset yksilölliset ydinosaamisvalmiudet. Käytettävissäsi on Mercuri International Business School™ -ohjelma, joka sisältää valmennuskokonaisuudet eri tehtävissä toimiville myynti- ja palveluorganisaatioiden ammattilaisille. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!

Category Manager

Avoimet valmennuksemme ovat käytännönläheisiä ja vuorovaikutteisia. Valmentaja käy läpi erilaisia viitekehyksiä ja malleja lyhyissä luento-osuuksissa. Hän aktivoi osallistujat keskustelemaan ja pohtimaan asioita oman työnsä kannalta. Lisäksi valmennuksessa on ryhmä- ja yksilötehtäviä. Jokainen työstää samalla omaa toimintasuunnitelmaansa, josta tulee erinomainen käytäntöön viemisen muistilista.

Kokeneet, omat valmentajamme ovat itse myynnin ja johtamisen ammattilaisia. Taustalla on aina vahva osaaminen aihealueesta yhdistettynä Mercurin näkemyksiin, konsepteihin ja kansainväliseen tuotekehitykseen.

Kaikki avoimet myyntivalmennukset ovat täysin räätälöitävissä myös oman yrityksesi tai organisaatiosi henkilöstön kehittämisen tarpeisiin.

Löydät kaikki Mercurin myyntivalmennukset myös Koulutus.fi-sivustolta

Tutustu valmennuksiimme

Myyntitaidot

Lue lisää

Myyntijohto

Lue lisää

Johtajat ja esimiehet

Lue lisää

KAM-työskentely

Lue lisää

Myynti jälleenmyyjille

Lue lisää

Asiantuntijan vuorovaikutustaidot

Lue lisää