The Sales Conference 2024


The Sales Conference ja Avaus Expert Talks yhdistävät voimansa ja järjestävät ”AI: Beyond the Hype” – hybriditapahtuman Tukholmassa 2024.

Avaus on johtava kasvuun ja tehokkuuteen keskittyvä asiakasdatan ja tekoälyn konsultointiyritys, joka on iloinen voidessaan viedä vuotuisen tapahtumansa Expert Talks:in uudelle tasolle vuonna 2024. Kun mielenkiinto tekoälyä kohtaan markkinoilla on kasvanut, oli järkevää tehdä yhteistyötä Mercuri Internationalin kaltaisen yrityksen kanssa viestin vahvistamiseksi ja vaikutuksen maksimoimiseksi.

Mercuri International on globaali yritys, joka tunnetaan myynnin kehittämisen asiantuntijana, ja vie puolestaan vuosittaisen tapahtumansa The Sales Conference -tapahtuman uudelle tasolle vuonna 2024. Vuosittain järjestettävällä tapahtumalla on pitkä historia inspiraation, oppimisen ja verkostoitumisen foorumina, joka kokoaa yhteen myynnin johtajat ja ammattilaiset. Kun otetaan huomioon ensi vuoden tekoälyteema ja kunnianhimoinen pyrkimys tarjota konkreettisia oivalluksia, oli luonnollista tehdä yhteistyötä alan asiantuntijan Avauksen kanssa.

Avauksen ja Mercuri Internationalin yhteinen tapahtuma AI: Beyond the Hype on hybriditapahtuma, joka järjestetään 13. helmikuuta 2024 Tukholmassa, ja tavoitteena on auttaa yritysjohtajia navigoimaan uudessa todellisuudessa ja tuoda esiin tekoälyn transformatiivinen voima myynnissä ja markkinoinnissa. Osallistujat voivat osallistua tapahtumaan kasvokkain tai virtuaalisesti, mikä varmistaa, että ihmiset ympäri maailmaa voivat osallistua.

”Uskomme tapaamisten voimaan sekä hetkelliseen pysähdykseen, jotta voimme oppia ja kehittyä ja samalla hahmottaa maailman tapahtumia. Yhdessä pystymme tarjoamaan tätä varten entistäkin merkityksellisemmän tapahtuman.”

Frank Herbertz, CEO Mercuri International

”Avaus Expert Talks:in ja The Sales Conference:n ollessa saman katon alla, voimme tarjota tilaisuuden täynnä inspiraatiota, käytännön esimerkkejä tekoälyn käytöstä ja verkostoitumismahdollisuuden johtajille, jotka haluavat investoida organisaationsa tulevaisuuden.”

Emma Storbacka, toimitusjohataja Avaus

SAVE THE DATE

  1. helmikuuta 2024, Tukholma. Merkitse jo nyt päivämäärä kalenteriisi.

Tapahtuman kohokohdat:

Inspiroivat pääpuheenvuorot: Uppoudu tekoälyn edelläkävijöiden kiehtoviin esityksiin, jotka tarjoavat sekä inspiraatiota että hyödyllisiä oivalluksia.

Asiantuntijoiden näkemyksiä: Opi asiantuntijoilta ja ajatusjohtajilta, jotka jakavat kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjään tekoälyn voiman hyödyntämiseksi.

Verkostoitumismahdollisuudet: Tapaa kollegoita ja mahdollisia kumppaneita ja laajenna ammatillista verkostoasi tekoälylähtöisessä myynnissä ja markkinoinnissa.

Lisätietoja AI – Beyond the hype -tapahtumasta saat tapahtumasivulta.