Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Nimitysuutisia Mercurissa

Marko Majamäki | Mercuri International OyMarko Majamäki on 1.7.2016 alkaen nimitetty varatoimitusjohtajaksi. Konsulttijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä Majamäki vastaa mm. merkittävistä asiakashankkeista ja yrityksemme digitalisaatioon liittyvistä asiakaspalveluista.

Yhteystiedot: Marko Majamäki


Jonas Thurdin | Mercuri International OyJonas Thurdin on nimitetty 1.8.2016 alkaen talousjohtajaksi. Thurdin vastaa myös Mercuri Ruotsin taloustoiminnoista.

Yhteystiedot: Jonas Thurdin


Petri Ylenius | Mercuri International Oy

Petri Ylenius on 1.7.2016 nimitetty seniorikonsultiksi asiakkaidemme myyntitoimintojen kehitys- ja muutosohjelmien parissa, erikoisalanaan päivittäis- ja vähittäiskaupan tavarantoimittajien myyntitoimintojen kehittäminen.

Yhteystiedot: Petri Ylenius


Anu Härkönen | Mercuri International Oy

Anu Härkönen on aloittanut 1.8.2016 konsulttina asiakkaidemme myyntitoimintojen kehitys- ja muutosohjelmien parissa.

Yhteystiedot: Anu Härkönen


Mikki Ivovaara | Mercuri International Oy

Mikael ”Mikki” Ivovaara on aloittanut 22.8.2016 konsulttijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vastaten uusien työskentelytapojen kehittämisestä ja uusista asiakahankkeistamme.

Yhteystiedot: Mikki Ivovaara

Nimitysuutisia Mercurissa