Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Myynnin ja markkinoinnin kasvupolun voittajat on valittu

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparrauskilpailu. Mercuri International on kumppanina mukana vuoden 2017 Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulla®, jolla halutaan tukea kasvupotentiaalisia yrityksiä erityisesti myynnin ja markkinoinnin solmukohtien selvittämisessä ja uudessa suunnassa.

Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolun lupaavimmaksi kasvajaksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu Graphic Concrete Oy Helsingistä, ja kunniamaininnan sai Haltian Oy Oulusta. Yritykset etenevät valtakunnallisiin jatkosparrauksiin ja finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset Start again ja Startup -sarjoissa. Lue tästä lehdistötiedote.  

Myynnin ja markkinoinnin kasvupolun voittajien valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin alan asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 162 hakijasta. Valituksi tuli monipuolisesti eri toimialojen yrityksiä, joiden kasvusuunnitelmassa panostuksilla myyntiin ja markkinointiin on oleellinen osa. Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota mm. liikeidean ainutlaatuisuuteen, tiimin kykyyn ja kasvun nälkään, liiketoiminnan skaalautuvuuteen sekä siihen, miten yritys pystyy kasvamaan myynnin ja markkinoinnin keinoin.

Myyntityötä tarvitaan, se on yrityksen kasvun ja menestyksen kannalta oleellisen tärkeää. Me Mercurissa haluamme olla mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kasvamaan, ja siksi kuusi myynnin ja johtamisen asiantuntijaamme oli mylläröimässä ja sparraamassa kasvupolun yrityksiä. Katso videolta, mitä Mikki Ivovaara kertoo Myynnin ja markkinoinnin kasvupolun sparrauskeskusteluista – ja mitä kaikkien kasvuhakuisten, ja ennen kaikkea kasvuhaluisten kannattaa huomioida myyntitoimintojen kehittämisen suhteen. 

Lisätietoja:

Kasvu Open on pitkäjänteinen sparrausprosessi, joka auttaa suomalaisia kasvunnälkäisiä pk-yrityksiä kasvamaan yrityksen koosta tai iästä riippumatta. Vuonna 2017 maksutonta sparrausta on saanut yli 400 yritystä. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa, jolloin 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Kasvupolun mahdollistavat Mercuri International Oy, Kuudes Aisti Oy, Growthsetters Oy, Powermarkkinointi Oy, Showell Oy, Lunni Oy ja Business FM sekä valtakunnalliset kumppanit Nordea, Finnvera, Technopolis, Varma, If, Sitra, Team Finland, Isku, Grano, Jyväs-Caravan, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Avance/Johtamiskoulutus, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän Messut ja Keski-Suomen Liitto.

Myynnin ja markkinoinnin uusi suunta! Kiinnostaisiko tunnin maksuton sparraussessio? Lue lisää

Myynnin ja markkinoinnin kasvupolun voittajat on valittu