Avoimet valmennukset

Valmennamme yrityksesi avainhenkilöt kohtaamaan tulevaisuuden muutostarpeet. Lähtökohtanamme on aina erilaiset yksilölliset ydinosaamisvalmiudet. Käytettävissäsi on Mercuri International Business School -ohjelma, joka sisältää valmennuskokonaisuudet eri tehtävissä toimiville myynti- ja palveluorganisaatioiden ammattilaisille. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla! 

Avoimet valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Näin varmistamme, että itse valmennustilaisuuksissa voimme keskittyä teoreettisuuden sijaan käytännönläheisesti ja taitoja harjoitellen aiheeseen. Mercurin valmennuksissa tehdään aina mm. henkilökohtainen toimintasuunnitelma oman työskentelyn kehittämiseksi. Lisäksi avoimen ohjelmamme valmennukset sisältävät myös Mercuri Online –verkkokirjaston rajattoman käytän koko ohjelman ajan.

Kokeneet, omat valmentajamme ovat itse myynnin ja johtamisen ammattilaisia. Taustalla on aina vahva osaaminen aihealueesta yhdistettynä Mercurin näkemykseen, konsepteihin ja kansainväliseen tuotekehitykseen. 

Lue tästä lisää ja tutustu tarkemmin Mercurin avoimiin ohjelmiin ja valmennuksiin >>

Mercuri Training

Kaikki avoimen ohjelmamme valmennukset ovat täysin räätälöitävissä oman yrityksesi/organisaatiosi henkilöstön kehittämisen tarpeisiin. Ota yhteyttä – haluamme keskustella kanssasi lisää!

Löydät kaikki Mercurin koulutukset myös Koulutus.fi-sivustolta

Kyllä, haluan kuulla lisää Mercurin avoimista valmennuksista ja niiden yrityskohtaisista ratkaisuista:

Ota yhteyttä

Avoimet valmennukset

Tutustu myös!

Mercuri Online verkkokirjasto

Lue lisää

Blended Learning Mercurin tapaan

Lue lisää

Muutoksen työvälineet

Lue lisää