Myynnin kokonaisvaltaista kehittämistä

Mahdollistamme asiakkaillemme erinomaisia valmennustuloksia arvioimalla ja sopeuttamalla strategioita, hyödyntämällä uusimpia menetelmiä ja vaalimalla innovatiivisuutta. Panostamme erityisesti tulevaisuuden tarpeisiin ja keskitymme kehittämään osaamista, joka vastaa huomisen haasteisiin, ei pelkästään tämän päivän tarpeisiin. Olemme kumppanisi myynnin kasvattamisessa.

OSAAMISEN KEHITTÄMINEN MYYNTIVALMENNUKSIEN AVULLA — LUE LISÄÄ

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä valmennusyhteistyöhön Mercuri Internationalin kanssa. Luotettava ja pitkään jatkunut kumppanuus on tehnyt yhteistyöstämme toimivan ja valmennustyötä on aina ollut helppo kehittää yhdessä eteenpäin. ”

Mika Simolin, Veho Suomi

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Arvioimalla asiakkaan tarpeet pystymme luomaan täydellisen valmennusohjelman, joka vastaa haasteisiin yksilön, organisaation ja toimialan tasolla.

Globaali kattavuus

Valmennamme yli tiimien ja rajojen - autamme yhdenmukaistamaan myyntiä koko organisaatiossa.

Digitaaliset oppimisratkaisut

Digitaalinen oppimiskokemuksemme tarjoaa kustannuksiltaan ja ajankäytöllisesti tehokkaan oppimisen milloin tahansa, missä tahansa ja useilta laitteilta.

Osaamisen kehittäminen

Mercurin avoimet valmennukset

Tarvitsetpa osaamisen kehittämistä koko myyntitiimille tai yksittäisille myyntihenkilöille, me autamme sinua! Avoimet valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Tutustu oppimispolkuumme ja laajaan valmennusvalikoimaamme!

Lue lisää
Tekoäly myynnin ammattilaisille
Tekoäly myynnille, markkinoinnille ja HR:lle

Tutkimusraportti: tekoälyn vaikutus B2B-myyntiin

Teknologia on perinteisesti tuonut tehokkuutta ja tekoäly vie sen seuraavalle tasolle. Tekoälysarjamme kolmannessa ja viimeisessä raportissa luodaan katsaus erilaisiin tekoälyyn perustuviin työkaluihin ja ratkaisuihin, joita on tarjolla B2B-myynnille. Prospektoinnista ja kohdeyleisöanalyysistä aina asiakastyytyväisyyden mittaamiseen. Nämä tekoälypohjaiset sovellukset virtaviivaistavat aikaa vieviä tehtäviä, jolloin myyntitiimit voivat keskittyä syvempien ja merkityksellisempien asiakassuhteiden rakentamiseen.

Tutustu raporttiin

Tuoreimmat uutiset ja näkemykset

Heidi Kontola
Mitä voisimme tehdä yhdessä?

Haluamme auttaa sinua ja organisaatiotasi menestymään

Jos haluat tietää lisää palveluistamme ja keskustella siitä, miten me voisimme olla sinulle avuksi, niin ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Inspiraatiokirje

Tilaa Mercuri Internationalin inspiraatiokirje

Tutkimme ja analysoimme myynti- ja markkinointityön uusimpia trendejä ja ilmiöitä Suomessa ja globaalisti. Pidä itsesi ajan tasalla myynnin ja johtamisen osaamisen kehittämisestä.

Tilaa inspiraatiokirje
Arvonmyynti

Arvonmyynnin osaamisella ratkaisu yrityksesi haasteisiin

Millaista osaamista tulevaisuuden huippumyyjiltä vaaditaan kun perinteinen myyntityö ei enää tuo haluttua tulosta?

Lue arvonmyynnistä lisää
Kaiken takana on KAM

Avainasiakkuuksien johtamisella ja kehittämisellä parempaan tulokseen

Moni ajattelee, että avainasiakasvastaavan suurin haaste on tarve ymmärtää asiakkuuksiaan, mutta riittääkö se?

Lue asiakkuuden johtamisesta lisää

MERCURIN TAPA TOIMIA

Oppimisratkaisumme on suunniteltu aikuisoppijan oppimispolkuun sopiviksi.

Muutosprosessissa on tärkeää ensin tiedostaa nykyinen tilanne ja motivoida oppijoita muutokseen auttamalla heitä ymmärtämään sen tuomat edut: MIKSI. Kasvatamme kunnianhimoa ja tahtoa osaamisen kehittämiseen inspiroivien videoiden, alustavien pohdintojen ja itsearviointien avulla.

Mercurin tapa toimia
 • Miksi
 • Itsearviointi
 • Video

Odotetun muutoksen tiedostamisen jälkeen oppijoiden on ymmärrettävä MITÄ puutteita heidän taidoissaan on ja mitä taitoja heidän pitää parantaa.

Mercurin tapa toimia
 • Mitä
 • Kehittyminen
 • Taidot

Oppimistarpeiden ymmärtämisen jälkeen oppijoiden on nähtävä, MITEN näitä taitoja voidaan parantaa käytännössä. Tällöin asiaankuuluva käytännön valmennus astuu kuvaan: mitä tehdään, miten se tehdään, roolipelien, skenaarioiden ja käytännönharjoittelun kautta.

Mercurin tapa toimia
 • Miten
 • Valmennus
 • Harjoittelu

Muutos on pitkäaikainen prosessi, joten on erittäin tärkeää seurata vaihe vaiheelta, miten oppijat toteuttavat oppimaansa päivittäisessä työssään. Korostamalla saavutuksia ja juhlimalla onnistumisia voidaan edistää uusien toimintatapojen pysyvyyttä. Tässä vaiheessa esimiehet ovat tärkeässä roolissa, sillä heidän tehtävänään on tukea toimintatapojen käyttöönottoa, tarjota jatkuvia panostuksia ja ohjata toimintaa.

Mercurin tapa toimia
 • Menestyminen
 • Tuki
 • Toimenpiteet

Asiakaskokemuksia

"Myyntityömme haasteena oli voimakkaan kansainvälisen kasvun myötä laajentuneen myyntiverkoston toimintatapojen hallinta. Lisäksi halusimme siirtyä tuotekeskeisyydestä asiakaskeskeisyyteen. Toteutimme Mercurin kanssa kokonaisvaltaisen Systematic Sales myynnin muutosprosessin, jossa kuvasimme Peikon myyntiprosessit ja koulutimme 95 myyntijohdon ja myynnin tehtävissä työskentelevää henkilöä yhteensä 15 maayhtiöstä. Muutosprojektin myötä henkilöstön osaaminen ja motivaatio ovat selkeästi lisääntyneet ja myynnin suunnitelmalliset asiakasaktiviteetit ovat nousussa - mikä näkyy entisestään parentuneina myyntituloksina."

Raimo Lehtinen

Peikko Group Corporation

"Halusimme luoda yritykseemme globaalin, yhtenäisen johtamiskulttuurin. Mercuri valikoitui kumppanikselle laajan, kansainvälisen valmentajaverkostonsa vuoksi; näin varmistimme paikalliset koulutukset samalla viestillä ja laadulla. Yhteistyömme Mercurin kanssa toimi saumattomasti; tarpeitamme kuunneltiin ja niihin vastattiin nopeasti ja joustavasti koko prosessin ajan. Myös tulokset esimiestyöskentelyssä on parantunut selvästi! "

Katrin Joala

Ensto Group

"Tiimimme oli uusi ja sen jäsenillä kovin erilaiset vahvuudet ja kehittämisalueet, joten tarvitsimme yhtenäisen tavan toimia. Halusimme päästä hinnan ja alennusten myynnistä ratkaisulähtöisyyteen. Rakensimme yhtessä Mercurin kanssa räätälöidyn kokonaisuuden, jossa avaintekijänä oli tuloksellisuus. Erityisesti face-to-face valmennuksissa myyntiämme puskettiin todella epämukavuusalueelle ja oppimista tapahtui ihan silmissä! Suosittelen Mercuria - he ovat aidosti kiinnostuneita myynnistä ja sen kehittämisestä asiakkaan busineksen kannalta. "

Pia Kuhakoski

FOX International Channels Oy

Keitä me olemme

Keitä me olemme ja mitä tarjoamme

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja myyntitulosten lisäämiseksi ja myynnin huippuosaamisen saavuttamiseksi. Olemme erityisesti B2B-myynnin kasvattaja ja maailman johtavia asiantuntijoita myynnin ja myynnin johtamisen kehittämisessä.

Lue lisää