Digitaaliset oppimisratkaisut

Sitouttava oppimiskokemus

Tänä päivänä yksi osaamisen kehittäjien suurimmista haasteista on oppijoiden sitouttaminen. Siinä onnistuminen edellyttää oppijan ajatusmallin muuttamista “Minun on opittava” -lähestymistavasta “Minä haluan oppia” -lähestymistapaan. Sitouttaminen on tärkeää, mutta koska on kyse aikuisoppijoista, heidän on myöskin koettava, että sisältö on heidän työnsä kannalta oleellista ja opiskelu on vaivatonta missä tahansa, milloin tahansa ja useilta laitteilta.

Inspiroinnista arviointiin

Oppimisratkaisumme auttavat osallistujia onnistumaan ja saamaan oppimiskokemuksen, joka on suunniteltu edistämään sitoutumista, tehokkuutta ja opittujen toimintatapojen pysyvyyttä.

Digitaaliset oppimisratkaisumme – yksittäisestä verkkomoduulista kuuden kuukauden oppimispolkuun – sisältävät tasapainoisesti elementtejä ja formaatteja, jotka:

 • inspiroivat oppijoita
 • tukevat oppijoita parantamaan taitojaan
 • edistävät opittujen toimintatapojen pysyvyyttä
 • tukevat toteuttamisessa
 • mahdollistavat itsearvioinnit.

Ratkaisumme hyödyt

Mercurin digitaalinen oppimiskeskus tarjoaa kolme keskeistä elementtiä:

 • Meillä on 60 vuoden kokemus valmennuksesta. Olemme aina keskittyneet «taitojen kehittämiseen» ja «käytännön soveltamiseen». Tämän myötä olemme oppineet ymmärtämään, miten työskennellä kaikenikäisten ammattilaisten kanssa ja auttaa heitä halutun muutoksen saavuttamisessa. Hyödynnämme tätä tietämystä oppimisratkaisuissamme.
 • Osaamme laatia ja toimittaa ratkaisuja, joiden oppimisformaatit ja uusin tekniikka sitouttavat oppijoita.
 • Tiedämme myyntihenkilöstön ajattelutavan, tunnemme heidän haasteensa ja toimintatapansa. Tämän ansiosta pystymme luomaan merkityksellistä sisältöä ja realistisia skenaarioita.

Integroitu ratkaisu digitaaliseen oppimiseen

 • Nykyaikainen ja houkutteleva, suorituskykyinen oppimisen hallintajärjestelmä (engl. Learning Management System, LMS), jonka avulla voidaan lisätä sitoutumista projektiin ja jakaa sisältöä oppijoille. Yritykset, joilla ei ole omaa oppimisen hallintajärjestelmää, voivat käyttää Mercurin hallintajärjestelmää tehokkaan ja osallistavan digitaalisen oppimiskokemuksen luomiseen sekä sisällön jakamiseen oppijoille. Yritykset, joilla on oma hallintajärjestelmä, voivat integroida sen Mercurin hallintajärjestelmään ja sitä kautta parantaa digitaalista oppimiskokemusta, jos heidän järjestelmässään ei esimerkiksi ole pelejä ja sosiaalisia toimintoja.
 • Erillinen tiimi kehittää mukautettuja verkko-oppimisratkaisuja, jotka tarjoavat asiakaskohtaista sisältöä ja oppijoiden työympäristön edellyttämää oppimista. Ratkaisut voidaan laatia alusta saakka vastaamaan tiettyihin asiakastarpeisiin tai räätälöidä Mercurin olemassa olevista koulutussisällöistä.
 • Valmiit koulutussisällöt, jotka tarjoavat oppijoille yleiset tiedot ja taidot. Tällaiset koulutussisällöt ovat käyttövalmiita ja erinomainen ratkaisu pienille oppijaryhmille.

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

Lue seuraavaksi

Sales training built around you

Lue lisää

Mercuri Online -verkkokirjasto

Lue lisää

Blended Learning Mercurin tapaan

Lue lisää