Digitaaliset oppimisratkaisut

Sitouttava oppimiskokemus

Tänä päivänä yksi osaamisen kehittäjien suurimmista haasteista on oppijoiden sitouttaminen. Siinä onnistuminen edellyttää oppijan ajatusmallin muuttamista “Minun on opittava” -lähestymistavasta “Minä haluan oppia” -lähestymistapaan. Sitouttaminen on tärkeää, mutta koska on kyse aikuisoppijoista, heidän on myöskin koettava, että sisältö on heidän työnsä kannalta oleellista ja opiskelu on vaivatonta missä tahansa, milloin tahansa ja useilta laitteilta.

Inspiraatiosta itsearviointiin

Oppimisratkaisumme auttavat osallistujia onnistumaan ja saamaan oppimiskokemuksen, joka on suunniteltu ylläpitämään mielenkiintoa ja tehokkuutta sekä saamaan oppija jatkamaan opiskelua.

Digitaaliset oppimisratkaisumme – yksittäisestä verkkomoduulista kuuden kuukauden oppimispolkuun – sisältävät tasapainoisesti elementtejä ja formaatteja, jotka:

 • inspiroivat oppijoita
 • tukevat oppijoita parantamaan taitojaan
 • edistävät opittujen toimintatapojen pysyvyyttä
 • tukevat toteuttamisessa
 • mahdollistavat itsearvioinnit.

Ratkaisumme hyödyt

Mercurin digitaalinen oppimiskeskus tarjoaa kolme keskeistä elementtiä:

 • Meillä on 60 vuoden kokemus valmennuksesta. Olemme aina keskittyneet «taitojen kehittämiseen» ja «käytännön soveltamiseen». Tämän myötä olemme oppineet ymmärtämään, miten työskennellä kaikenikäisten ammattilaisten kanssa ja auttaa heitä halutun muutoksen saavuttamisessa. Hyödynnämme tätä tietämystä oppimisratkaisuissamme.
 • Kokemuksemme auttaa rakentamaan ja toteuttamaan ratkaisuja, jotka yhdistävät eri oppimisformaatit edistykselliseen tekniikkaan sitouttavalla tavalla.
 • Ymmärrämme myyjien ajatusmaailman, tunnemme heidän haasteensa ja tiedämme mikä saa heidät yrittämään parhaansa. Tämän ansiosta pystymme luomaan merkityksellistä sisältöä, realistisia skenaarioita ja haasteellisia pelipohjaisia ratkaisuja.

Integroitu ratkaisu digitaaliseen oppimiseen

 • Nykyaikainen ja houkutteleva, suorituskykyinen oppimisen hallintajärjestelmä (engl. Learning Management System, LMS), jonka avulla voidaan lisätä sitoutumista projektiin ja jakaa sisältöä oppijoille. Yritykset, joilla ei ole omaa oppimisen hallintajärjestelmää, voivat käyttää Mercurin hallintajärjestelmää tehokkaan ja osallistavan digitaalisen oppimiskokemuksen luomiseen sekä sisällön jakamiseen oppijoille. Yritykset, joilla on oma hallintajärjestelmä, voivat integroida sen Mercurin hallintajärjestelmään ja sitä kautta parantaa digitaalista oppimiskokemusta, jos heidän järjestelmässään ei esimerkiksi ole pelejä ja sosiaalisia toimintoja.
 • Erillinen tiimi kehittää räätälöityjä verkko-oppimisratkaisuja, jotka tarjoavat asiakaskohtaista sisältöä ja oppijoiden työympäristön edellyttämää oppimista. Ratkaisut voidaan laatia alusta saakka vastaamaan tiettyihin asiakastarpeisiin tai räätälöidä Mercurin olemassa olevista koulutussisällöistä.
 • Valmiit koulutussisällöt, jotka tarjoavat oppijoille yleiset tiedot ja taidot. Tällaiset koulutussisällöt ovat käyttövalmiita ja erinomainen ratkaisu pienille oppijaryhmille.

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

Lue seuraavaksi

Oppiminen ja tiede – Tulevaisuuden työntekijöiden valmentaminen

Lue lisää

Myynti muuttuu - ole edelläkävijä!

Lue lisää