Kannattava kasvu – myyntitoimintojen kehittäminen

Yrityksen ja liiketoimintayksikön arvo määräytyy sen kyvystä kasvaa kannattavasti pitkällä tähtäimellä. Kannattavan kasvun aikaansaamisessa ja arjen tekemisessä keskeisessä roolissa on koko kaupallinen toiminto; myynti, markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelu.

Kaupalliset toiminnot kohtaavat yhä suurempia paineita mutta myös mahdollisuuksia markkinoiden, monimuotoistuvan kilpailun ja asiakkaiden suunnalta. Yritykset, jotka kykenevät jatkuvasti tehostamaan ja uusimaan kaupallista toimintoaan, pärjäävät parhaiten.

Asiakkaamme arvostavat konkreettista ja systemaattista lähestymistapaamme. Olemme käytännönläheisiä myynnin ja myynnin johtamisen ammattilaisia. Autamme asiakkaitamme eri toimialoilla kehittämään omaa myyntiorganisaatiotaan kohti huippua – ja pysymään siellä.

Mercuri International on erikoistunut kaupallisten toimintojen ja myyntiorganisaation kehittämiseen

Jatkuva oma kehitystyömme ja yhteistyömme lukuisten kansainvälisten yliopistojen ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa mahdollistaa sen, että voimme aina tuoda asiakkaillemme parhaat ja toimivimmat työkalut ja menetelmät maailman huipulta.

Kun haluat konkreettisen, systemaattisen ja tiukasti käytännönläheisen myynnin ja myynnin johtamisen asiantuntijan oman myyntisi kehittämisen kumppaniksi, olemme käytettävissäsi. Jokaisen konsultointiprojektimme lähtökohtana on aina oman yrityksesi/organisaatiosi liiketoiminnan tavoitteet ja strategia. Teemme tiiviisti työtä yhdessä kanssasi, jotta varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden toteutumisen. 

Lue lisää konsultointipalveluistamme B2B-myyntiorganisaatioille. Kerromme mielellämme tarkemmin lisää, kokemuksia ja tuloksia toteuttamistamme asiakashankkeista myynnin strategiatyön, myyntiorganisaation tehokkuuden analysoinnin, myyntiprosessien ja toimintatapojen määrittelyn ja näiden käytäntöön viennin osalta.

Ota yhteyttä!

Tutustu myös!

Ammattimainen myynnin tehokkuuden analysointi

Lue lisää

Myyntistrategia on kannattavan kasvun avain

Lue lisää

Myyntiprosessi tuo rahan taloon

Lue lisää