Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Tutkitusti: Kasvun johtajat osallistavat organisaationsa

Selvityksemme johtamisesta kasvuhakuisissa suomalaisissa yrityksissä on valmistunut. Moni suomalainen yritys tavoittelee tällä hetkellä kasvua rohkeammin, kuin mihin yrityskulttuurissamme on menneinä vuosikymmeninä totuttu. Moni yritys on siinä jo onnistunut! Kysymys kuuluukin, mitä kasvusta haaveilevat yritykset voisivat oppia niiltä suomalaisilta yrityksiltä, jotka ovat jo onnistuneet merkittävän kasvun luomisessa.

Tästä lähtökohdasta syntyi Kasvun johtajat Suomessa -tutkimus: tavoitteena on auttaa mahdollisimman montaa suomalaista yritystä merkittävän kasvutarinan toteuttamisessa. Uskomme, että menestyvän yrityksen kasvusta hyötyvät niin yritysten omistajat, työntekijät, yhteistyökumppanit, alihankkijat kuin asiakkaatkin. Tässä yhtälössä voittaa lopulta koko yhteiskunta.

” Näyttää siltä, että kannattavasti kasvavien yritysten johdolla korostuu osallistava johtaminen. Osallistavat johtajat ottavat porukkansa mukaan strategiatyöhön, tavoitteiden määrittelyyn ja yrityksen toiminnan suunnitteluun”, kommentoi tutkimushankkeestamme vastannut Teppo Heikkinen. Lataa ja lue tästä Kasvun johtajat Suomessa –tutkimuksen yhteenveto.

Kasvun johtajat Suomessa – Näin selvitys tehtiin:

  • Verkkokyselynä marras-joulukuussa 2014
  • Yhteensä 401 vastaajaa: toimitusjohtajia (126), keskijohtoa (116), ylintä johtoa / johtoryhmän jäseniä (90), yrittäjiä (56), hallituksen pj / jäsen (13).
  • Vastaajien edustama yrityskoko: suuria yrityksiä (lv yli 50 milj.) 17 % / 69 kpl, keskikokoisia (lv 10–50 milj.) 23 % / 92 kpl, pieniä yrityksiä (lv < 10 milj.) 60 % / 240 kpl.
  • Tulosanalyysissa käytettiin vertailuryhminä yrityksiä, jotka onnistuvat nopean ja kannattavan kasvun saavuttamisessa sekä yrityksiä, joiden liikevaihto polkee paikallaan tai laskee ja toiminta on tappiollista.

Haluatko kuulla lisää Kasvun johtajat Suomessa -selvityksestä? Auditoida johtamista omassa organisaatiossasi? Tai haluatko sparrata kanssamme oman vastuualueesi strategiasta, johtamisesta tai henkilöjohtamisesta.

Ota yhteyttä: Juha Alanen

Kauppalehti uutisoi aiheesta 17.3.2015 Kasvuyritystä ei johdeta kuin sotajoukkoa

Tiivistelmä Kasvun johtajat Suomessa -presentaatiosta #AamuMercurissa 27.2. ja 20.3.2015

Kasvun johtajat Suomessa from Mercuri International Oy / Mercuri Finland

Auditoi oman organisaatiosi johtamista! Ota yhteyttä: Juha Alanen

Tutkitusti: Kasvun johtajat osallistavat organisaationsa