Asiakastuloksiamme ja referenssejä| Mercuri International Oy

Referenssejä ja kokemuksia Mercurista. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme ja yhdessä asiakkaidemme kanssa tekemistämme tuloksista.

FOX International Channels Oy

Pia Kuhakoski
Commercial Director 

Halusimme myynnillemme yhteisen tavan toimia, sillä tiimimme oli uusi ja sen jäsenillä kovin erilaiset vahvuudet ja kehittämisalueet. Tavoitteenamme oli päästä hinnan ja alennusten myymisestä ratkaisulähtöisyyteen. Rakensimme yhteistyössä Mercurin kanssa meille räätälöidyn kokonaisuuden, jossa avaintekijänä on tuloksellisuus. Erityisesti face-to-face -valmennuksissa myyntiämme puskettiin todella epämukavuusalueelle, ja oppimista tapahtui ihan silmissä! Suosittelen Mercuria – he ovat aidosti kiinnostuneita myynnistä ja sen kehittämisestä asiakkaan busineksen kannalta.


Ensto Group

Katrin Joala
Director, HCM

Halusimme luoda yritykseemme globaalin, yhtenäisen johtamiskulttuurin. Mercuri valikoitui kumppaniksemme laajan, kansainvälisen valmentajaverkostonsa vuoksi; näin varmistimme paikalliset koulutukset samalla viestillä ja laadulla. Yhteistyömme Mercurin kanssa toimi saumattomasti; tarpeitamme kuunneltiin ja niihin vastattiin nopeasti ja joustavasti koko prosessin ajan. Myös henkilöstökyselymme mukaan esimiestyöskentelyssämme on tapahtunut selkeä parannus!


SF Optical Holding Oy Ab / Synsam

Vesa Mars
Toimitusjohtaja

Optikkoliikkeen menestymisessä hyvällä asiakaspalvelulla ja myyntityöllä on ratkaiseva merkitys. Me Synsamilla päätimme tarttua määrätietoisesti tähän haasteeseen ja varmistaa optikoidemme myynnin osaaminen ja sen jatkuva kehittäminen. Mercurin myyntivalmennuksen avulla myyntimme nousi vuodessa yli 10 %. Suosittelen Mercuria yhteistyökumppaniksi nimenomaan heidän käytännönläheisen ja businesslähtöisen valmennusotteensa ansiosta.


Peikko Group Corporation

Raimo Lehtinen
Myynti- ja markkinointijohtaja

Myyntityömme haasteena oli voimakkaan kansainvälisen kasvun myötä laajentuneen myyntiverkoston toimintatapojen hallinta. Lisäksi halusimme siirtää myynnin painopisteen tuotekeskeisyydestä asiakaskeskeisyyteen. Käynnistimme yhdessä Mercurin kanssa kokonaisvaltaisen Systematic Sales myynnin muutosprojektin, jossa kuvasimme Peikon myyntiprosessit ja koulutimme 95 myyntijohdon ja myynnin tehtävissä työskentelevää henkilöä yhteensä 15 maayhtiöstä.

Muutosprojektimme myötä Peikon myyntihenkilöstön osaaminen ja motivaatio ovat selkeästi lisääntyneet ja myynnin suunnitelmalliset asiakasaktiviteetit ovat nousussa – mikä näkyy myös entisestään parantuneina myyntituloksina. Voimme suositella Mercuria kumppaniksi kokonaisvaltaiseksi myyntityön kehittäjäksi ja kouluttajaksi.


Sosiaali- ja terveysministeriö

Seppo Liuttu
Kehittämispäällikkö

Toteutimme onnistuneesti Mercurin kanssa sihteerityön kehittämishankkeen, jossa keskeistä oli oman osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen sekä työhyvinvoinnista huolehtiminen. Ohjelma suunniteltiin ja räätälöitiin yhdessä Mercurin kanssa meidän tarpeisiimme, ja sekä toteutus että lopputulos vastasivat hienosti odotuksiamme!


Forssa Print, Forssan Kirjapaino Oy

Matti Käki
Toimitusjohtaja

Forssa Printissä haluamme vastata toimialan ja muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin – olla aistit herkkinä asiakastarpeissa. Siksi päätimme räätälöidä jokaiselle myyjällemme ja asiakasvastuullisellemme oman valmennusohjelman kokemuksen, koulutustaustan, uravaiheen ja muiden yksilöllisten muuttujien mukaan. Mercurin toteuttamiin valmennuksiin osallistui puolentoista vuoden aikana koko myyntijoukkueemme, aina nuorimmasta iäkkäimpiin saakka, ja oli hienoa nähdä, kuinka kaikilla riitti motivaatiota kehittää työtään ja osaamistaan. Mercurin ammattitaito ja kokemus myynnistä antoi inspiraatiota ja käytännön työkaluja myyntimme kehittämiseksi. 


Aller Media Oy

Hanna Kaivo-oja
Business Intelligence Manager

Aller Media osti alkuvuodesta 2014 Bonnierin suomalaiset aikakauslehdet. Veimme tämän projektin läpi Mercurin oppien mukaisesti, ja projektikoulutuksessa mukana olleet pääsivät näin ensimmäisen kerran tositoimiin. Koskaan aiemmin ei yksikään projektimme ole mennyt näin hyvin – onnistuneesti ja vielä todella tiukalla aikataululla.