Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Nimitysuutisia Mercurissa

Haimme loppuvuodesta 2016 Mercuriin kokeneita myynnin tekijöitä, joille asiakkaan menestys ja myynnin kasvu on kaikki kaikessa. Ja siksi nyt onkin ilo kertoa uusista kollegoistamme: Petri Häyrinen ja Raimo Karhuvirta ovat aloittaneet 1.3.2017 konsulttina asiakkaidemme myyntitoimintojen kehitys- ja muutosohjelmien parissa.

Häyrisellä ja Karhuvirralla on molemmilla vahva tausta myynnin ja myyntitiimien johtamisessa, erilaisissa organisaatioissa ja ympäristöissä. Myynnin suola on kuitenkin asiakastyössä. Kun ymmärrykseen liiketoimintajohdon arjen tuskasta, tämän päivän B2B-myyntitoiminnan rakenteista ja prosesseista yhdistetään aito halu ja palo kehittämiseen ja valmentamiseen, ovat uudet konsulttimme valmiina jakaa kokemaansa ja auttamaan asiakkaitamme. Tutustu tarkemmin vaikkapa LinkedIn-profiilien kautta: Petri Häyrinen ja Raimo Karhuvirta - lähetä viesti ja kutsu miehemme sparraamaan myyntisi kasvu-uraa. #TakingSalesToAHigherLevel


Petri Häyrinen | Mercuri International OyYhteystiedot: Petri Häyrinen

 


Raimo Karhuvirta | Mercuri International OyYhteystiedot: Raimo Karhuvirta

 

Nimitysuutisia Mercurissa