Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Petri Häyrinen

Petri Häyrinen

Consultant

  • +358 400 610702

Lähetä tästä sähköpostia Petrille

"Asiakkaani ovat kasvua ja parempaa tulosta hakevia yrityksiä. Autan asiakasyrityksiäni saavuttamaan tavoitteensa kehittämällä myynnin johtamista ja toimintatapaa, sekä tuomalla näkemyksiä ja menetelmiä. 

Taustani on B2B-myynnin johtamisessa kansainvälisissä ICT-yrityksissä. Tuorein työkokemukseni ennen Mercuria on kasvuyhtiöistä, joissa loimme myyntistrategian, jalkautimme myynnin prosesseja, kehitimme henkilöstön kompetensseja - ja tietysti - kasvatimme myyntiä. Nämä yhdistettynä Mercuri Internationalin metodeihin ja työkaluihin antavat vahvan pohjan valmentaa ja konsultoida kaiken kokoisia suomalaisia kasvua hakevia yrityksiä.

Uusien asiakkaiden hankkiminen, erilaiset myyntityylit, myynnin johtaminen sekä myyminen ylimmälle johdolle ovat erikoisalaani. Asiakkaani pitävät toimintatapaani käytännönläheisenä ja ihmisten erilaisuuden huomioivana. Parhaiten tunnen onnistuneeni silloin kun ihmiset sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin ja yksilöt kehittyvän vastuualueillaan. ”Deliver more than you have agreed” on mottoni asiakastyössäni."

Nimitysuutisia: Petri Häyrinen on aloittanut 1.3.2017 konsulttina asiakkaidemme myyntitoimintojen kehitys- ja muutosohjelmien parissa.