Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercuri on kumppanina mukana Kasvu Open 2017 Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparrauskilpailu. Mercuri International on kumppanina mukana Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla. Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku on yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus saada tukea sekä ensiluokkaista sparrausta myynnin ja markkinoinin huippuasiantuntijoilta täysin maksutta. 

Jokaiselle Kasvu Openin polulle valitaan hakemusten perusteella mukaan 15 yritystä, jotka saavat ilmaista sparrausta lähes 1000 asiantuntijan verkostosta kahdessa sparrauspäivässä eli Kiitoradoilla. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Parhaista parhaat valitaan loppukilpailuun, valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. Vuonna 2016 KasvuOpeniin osallistui yli 900 yritystä.

Meiltä ovat mukana sparraamassa kovimmat myynnin ja johtamisen asiantuntijamme. Teemoina ovat Myynnin kasvustrategia ja sen johtaminen ja Myyntityö kasvun mahdollistajana. Myynnin ja markkinoinnin kasvupolku alkaa starttitilaisuudella 16.3.2017 - ja hakuaikaa on maaliskuun loppuun saakka. Tervetuloa mukaan - tehdään yhdessä voittava kasvutarina!

Myynnin ja markkinoinnin kasvupolku kutsu 2017 

Tutustu, lisää, innostu ja hae mukaan kasvun sparraukseen Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulle: Lue tästä lisää

Mercuri on kumppanina mukana Kasvu Open 2017 Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla