Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Kasvulle uusi suunta myynnin ja markkinoinnin avulla

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparrauskilpailu. Mercuri International on kumppanina mukana vuoden 2017 Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulla®, jolla halutaan tukea kasvupotentiaalisia yrityksiä erityisesti myynnin ja markkinoinnin solmukohtien selvittämisessä ja uudessa suunnassa. Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulle® valittiin hakemusten perusteella mukaan nämä 15 yritystä.

Myynti ja markkinointi saivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa oman kasvupolun, ja sille olikin suuri tarve: kasvupolulle haki mukaan kaiken kaikkiaan 162 yritystä, mikä on ennätysmäärä KasvuOpenin historiassa.“Suuri hakemusmäärä kertoo siitä, että myynti ja markkinointi on tärkeä osa-alue erityisesti kasvuhaluiselle yritykselle. Se on kasvun juuri,” kommentoi tuomariston jäsen, partner Marko Majamäki Mercuri Internationalista.

Kasvu tulee myynnistä

Kasvupolulla "myllärit" sparraavat yrityksiä myynnin ja markkinoinnin solmukohdissa, ja auttavat löytämään uuden suunnan kohti kannattavaa kasvua. Mercurilta on mukana kuusi asiantuntijaa, mylläriä, sparraamassa mukaan valittuja yrityksiä teemoilla ”Myynnin kasvustrategia ja sen johtaminen” ja ”Myyntityö kasvun mahdollistajana”.

Mitä jos etsittäisiin yhdessä myyntisi ja markkinointisi uusi suunta!

Missasitko tämän mahdollisuuden tai et päässyt mukaan myynnin ja markkinoinnin kasvupolulle? Satavuotiaan Suomen ja kasvun hengessä me haluamme tarjota tämän sparrausmahdollisuuden myös sinun organisaatiollesi. Ota yhteyttä ja varataan aika tunnin maksuttomaan sparrassessioon mylläriemme Juha Alanen, Mikki Ivovaara, Peter Kietz, Ville Lintula, Marko Majamäki ja Jorma Martevuo kanssa - Lue lisää ja varaa heti aika omaan myynnin kasvun sparrausessioon tästä

Myynnin ja markkinoinnin uusi suunta! Kiinnostaisiko tunnin maksuton sparraussessio? Varaa aika tästä!

Kasvulle uusi suunta myynnin ja markkinoinnin avulla