Aamu Mercurissa 9.5.2018: Varmista, että saat oman osuutesi markkinan kasvusta

Tervetuloa inspiroivalle aamiaiselle Mercuriin!

Markkina kasvaa ja muutosvoimat jyräävät – onhan myyntisi valmis!

Onko koskaan ollut näin mielenkiintoista työskennellä myynnin ja myynnin johtamisen parissa… Uusia tapoja myydä ja tehdä businesta syntyy jatkuvasti ja asiakkaiden odotukset pakottavat kehittämään toimintatapoja, joten nyt ei todellakaan pääse kalkkiutumaan.

Myyntistrategian kysymykset mitä, kenelle, miten, missä ja kenen toimesta myydään, ovat elintärkeitä jokaisen yrityksen menestymisen kannalta. Mutta onko nykyinen myyntistrategiasi sellainen, joka tuo kasvun tämänhetkisessä markkina- ja kilpailutilanteessa? Entä kuinka myyntistrategiasi toteutuu käytännössä, eikä vain paperilla? Ja ihan tosissaan kannattaisi kysyä myös, onko oma myyntiorganisaatio ja sen tiedonhallinta sellaisessa iskussa, että se pystyy ottamaan kasvusta itselleen kuuluvan osan – ja mielellään vielä vähän kilpailijoiltakin.

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia tämän vuosituhannen kasvun vaatimuksista ja myyntistrategiasta! Mukana case M-Files, yksi viime vuosien mielenkiintoisimmista suomalaisista kasvutarinoista ja modernin tiedonhallinnan pioneereista.

Aamu Mercurissa 9.5.2018: Miika Mäkitalo ja Petri Maliranta

Milloin: keskiviikkona 9.5.2018 klo 8.00–10.00

Missä: Mercuri International Oy:n toimitiloissa Säterinportissa, osoite: Linnoitustie 6, 02600 Espoo (Leppävaara)

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu johdolle, jonka vastuulla on yrityksen kasvun aikaansaaminen ja myyntiorganisaation suorituskyvyn tehostaminen.

Agendalla:

  • Aamukahvit ja verkostoituminen
  • Case M-Files: Kasvuyrityksen ja kasvun johtaminen. Myyntistrategian, johtamisen ja tiedonhallinnan merkitys uusien markkinoiden valloittamisessa. Miika Mäkitalo (M-Files Oy)    
  • Varmista myyntistrategiallasi osuutesi markkinan kasvusta. Mitä tämän vuosituhannen myyntistrategialta vaaditaan, ja kuinka se toteutuu käytännössä? Petri Maliranta (Mercuri International Oy)

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Huomioithan, että peruuttamattomasta paikasta veloitamme 50 eur.

Tämä tilaisuus on päättynyt. Tutustu Aamu Mercurissa 9.5.2018 puheenvuorojen materiaaleihin:

Lataa materiaali tästä

Lue lisää

Aamu Mercurissa 9.5.2018: Varmista, että saat oman osuutesi markkinan kasvusta