Aamu Mercurissa 6.6.2018: Liiketoiminnan arvon kasvattaminen myyntiorganisaation suorituskykyä tehostamalla

Tervetuloa inspiroivalle myyntijohdon aamiaiselle Mercuriin!

Kannattava kasvu ja hyvä tulos, niistä syntyy yrityksen arvo, myös pitkällä aikavälillä. Totta. Mutta millainen on ja mistä muodostuu erinomaisen kaupallisen toiminnan tehokkuus eri toimijoiden näkökulmasta? Entä miten myyntiorganisaation pitää toimia, jotta se pystyy tuottamaan kasvua ja hyvää tulosta?

Huomaamme usein, että yrityksen muut toiminnot on kyllä auditoitu hyvinkin tarkkaan, muttei myyntiä. Myös myyntitoiminnon on kestettävä kriittinenkin tarkastelu, läpivalaisu, jotta tunnistetaan kunnossa olevat ja kehitettävät asiat – ja ennen kaikkea kasvun murtokohdat. 

Aamu Mercurissa 6.6.2018: Heikki Westerlund ja Petri Maliranta

Milloin: keskiviikkona 6.6.2018 klo 8.00–10.00

Missä: Mercuri International Oy:n toimitiloissa Säterinportissa, osoite: Linnoitustie 6, 02600 Espoo (Leppävaara)

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu johdolle, jonka vastuulla on yrityksen kasvun aikaansaaminen ja myyntiorganisaation suorituskyvyn tehostaminen.

Agendalla:

  • aamukahvit ja verkostoituminen
  • Heikki Westerlund: Yrityksen ja liiketoiminnan arvon muodostuminen ja kehittäminen sijoittajan, omistajan ja hallituksen näkökulmasta.   Heikki on toiminut lähes 30 vuotta omistaja-arvon kasvattajana. Pääomasijoittamiseen keskittyneen työuran ensimmäiset vuodet Sitrassa (1990-1994) ja sen jälkeen lähes neljännesvuosisadan CapManissä (1994-2017). Pörssilistatussa CapManissä viimeisin tehtävä oli toimitusjohtajuus vuodesta 2013 jona aikana omistaja-arvo kasvoi yli 20% vuodessa. Vuodesta 2010 alkaen hän on ollut Orionin hallituksessa ja maaliskuusta 2017 alkaen hallituksen puheenjohtajana.
  • Petri Maliranta (Mercuri International): Mistä myyntiorganisaation tehokkuus (tai tehottomuus) syntyy? Miten arvioit myyntiorganisaatiosi tehokkuutta ja kehität sitä? Milloin on syytä auditoida myyntiorganisaation tehokkuutta? Ammattimaisen Sales Auditin toteuttaminen.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Huomioithan, että peruuttamattomasta paikasta veloitamme 50 eur.

Tutustu myös!

Yritykset, jotka tuottavat asiakkaalle eniten lisäarvoa, ovat voittajia!

Lue lisää

Ammattimainen myynnin tehokkuuden analysointi

Lue lisää