Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Aamu Mercurissa 26.1.2018: Varmista, että saat oman osuutesi markkinan kasvusta

Tervetuloa inspiroivalle aamiaiselle Mercuriin!

Markkina kasvaa ja muutosvoimat jyräävät – onhan myyntisi valmis!

Onko koskaan ollut näin mielenkiintoista työskennellä myynnin ja myynnin johtamisen parissa… Uusia tapoja myydä ja tehdä businesta syntyy jatkuvasti ja asiakkaiden odotukset pakottavat kehittämään toimintatapoja, joten nyt ei todellakaan pääse kalkkiutumaan.

Myyntistrategian kysymykset mitä, kenelle, miten, missä ja kenen toimesta myydään, ovat elintärkeitä jokaisen yrityksen menestymisen kannalta. Mutta onko nykyinen myyntistrategiasi sellainen, joka tuo kasvun tämänhetkisessä markkina- ja kilpailutilanteessa? Entä kuinka myyntistrategiasi toteutuu käytännössä, eikä vain paperilla? Ja ihan tosissaan kannattaisi kysyä myös, onko oma myyntiorganisaatio ja sen tiedonhallinta sellaisessa iskussa, että se pystyy ottamaan kasvusta itselleen kuuluvan osan – ja mielellään vielä vähän kilpailijoiltakin.

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia tämän vuosituhannen kasvun vaatimuksista ja myyntistrategiasta! Mukana case M-Files, yksi viime vuosien mielenkiintoisimmista suomalaisista kasvutarinoista ja modernin tiedonhallinnan pioneereista.

Aamu Mercurissa 26.1.2018: Miika Mäkitalo ja Petri Maliranta

Milloin: perjantaina 26.1.2018 klo 8.00–10.00

Missä: Mercuri International Oy:n toimitiloissa Säterinportissa, osoite: Linnoitustie 6, 02600 Espoo (Leppävaara)

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu johdolle, jonka vastuulla on yrityksen kasvun aikaansaaminen ja myyntiorganisaation suorituskyvyn tehostaminen.

Agendalla:

  • Aamukahvit ja verkostoituminen

  • Case M-Files: Kasvuyrityksen ja kasvun johtaminen. Myyntistrategian, johtamisen ja tiedonhallinnan merkitys uusien markkinoiden valloittamisessa. Miika Mäkitalo (M-Files Oy)

  • Varmista myyntistrategiallasi osuutesi markkinan kasvusta. Mitä tämän vuosituhannen myyntistrategialta vaaditaan, ja kuinka se toteutuu käytännössä? Petri Maliranta (Mercuri International Oy)

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Huomioithan, että peruuttamattomasta paikasta veloitamme 50 eur.

Tämä tilaisuus on päättynyt. Tutustu Aamu Mercurissa 26.1.2018 puheenvuorojen materiaaleihin: Lataa materiaali tästä

Aamu Mercurissa 26.1.2018: Varmista, että saat oman osuutesi markkinan kasvusta