The Sales Conference

Meillä on ilo tuoda 19.11.2020 huippuasiantuntijoiden näkemyksiä ja inspiraatioita suoraan olohuoneeseesi, toimistollesi tai missä tahansa oletkin – täysin maksutta!

The Sales Conference on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa luotsataan johtajia myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuteen tarjoamalla inspiraatioita ja näkemyksiä eri asiantuntijoilta. Tänä vuonna tapahtuma on maksuton ja se lähetetään suorana Annexetista, Ericsson Globe Arenalta, Tukholmasta.

Lavalle astuu joukko inspiroivia huippupuhujia, kuten maailman paras jalkapallotuomari, maailmanluokan futuristeja, Piilaakson yritysjohtaja, palkittu, kasvuun erikoistunut suomalainen toimitusjohtaja sekä St Gallenin symposiumin valitsema ”Leader of Tomorrow”.

Tule mukaan inspiroitumaan!

OHJELMA

The Sales Conference lähetetään tänä vuonna suorana lähetyksenä Annexetista, Ericsson Globe Arenalta, Tukholmasta 19.11.2020 klo 11 alkaen. Tule sellaisena kuin olet – missä tahansa oletkin!

Ohjelma

PUHEENVUOROT

The Sales Conference on tunnettu inspiroivista puheenvuoroista – kuten tänäkin vuonna. Tavoitteenamme on saada kaikki puhujat paikalle Annexetiin, Ericsson Globe Arenalle luomaan osallistujille unohtumaton live-lähetys.

Puheenvuorot