Mercuri on kumppanina mukana Kasvu Open 2017 Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparrauskilpailu. Mercuri International on kumppanina mukana Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla. Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku on yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus saada tukea sekä ensiluokkaista sparrausta myynnin ja markkinoinin huippuasiantuntijoilta täysin maksutta. 

Jokaiselle Kasvu Openin polulle valitaan hakemusten perusteella mukaan 15 yritystä, jotka saavat ilmaista sparrausta lähes 1000 asiantuntijan verkostosta kahdessa sparrauspäivässä eli Kiitoradoilla. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Parhaista parhaat valitaan loppukilpailuun, valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. Vuonna 2016 KasvuOpeniin osallistui yli 900 yritystä.

Meiltä ovat mukana sparraamassa kovimmat myynnin ja johtamisen asiantuntijamme. Teemoina ovat Myynnin kasvustrategia ja sen johtaminen ja Myyntityö kasvun mahdollistajana. Myynnin ja markkinoinnin kasvupolku alkaa starttitilaisuudella 16.3.2017 – ja hakuaikaa on maaliskuun loppuun saakka. Tervetuloa mukaan – tehdään yhdessä voittava kasvutarina!

Myynnin ja markkinoinnin kasvupolku kutsu 2017

Tutustu, lisää, innostu ja hae mukaan kasvun sparraukseen Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulle: Lue tästä lisää

Mercuri on kumppanina mukana Kasvu Open 2017 Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla

Tutustu myös!

Kasvulle uusi suunta myynnin ja markkinoinnin avulla

Lue lisää