Myynnin aamukahvit 2.9.2016 #totalselling #socialselling

Mistä Social Sellingissä (sosiaalinen myynti, vuorovaikutuksellinen myynti) on kyse? ”Myyjä, tuo kokemuksesi ja asiantuntemuksesi esille – sillä autat asiakastasi uskomattoman paljon, rakennat suhdetta, luot luottamusta – ja teet myyntiä.”

Erilaisia kanavia ja välineitä on useita hyödynnyttäväksi, B2B-myyntityössä ratkaisevat henkilökohtainen kontakti ja vuorovaikutus. Ole läsnä siellä, missä asiakkaasi ovat! Myynnin ja myyntityön muutoksesta, erityisesti B2B-myyjän näkökulmasta, tämän päivän tuloksellisesta myynnistä Myynnin aamukahveilla perjantaina 2.9.2016 keskustelivat Harri Sell ja Sani Leino, katso Periscope-livetallennus:

Myynnin aamukahvit on suoraa asiaa myynnistä, myynnin johtamisesta ja tulevaisuuden myynnin kasvusta. Syyskauden aamukahvisarjamme aloittaa (viime keväältä peruuntunut) ”Total Selling” aamukahvikeskustelu: suora Periscope-lähetys Mercuri_Finland 2.9.2016 klo 8.30-9.00, jolloin Harri Sell:n vieraana on Top 100 Social Selling vaikuttaja Sani Leino. Näitä kahveja ei kannata jättää väliin!

Näille aamukahveille ei tarvitse ilmoittautua mitenkään – nauti kanssamme myynnin aamukahvit siten kun haluat, siellä missä olet! Myynnin Aamukahvit ovat katsottavissa Periscopen ja/tai verkkoselaimen kautta tästä linkistä. Periscope toimii parhaiten mobiili-/tablettilaitteilla. Jos katsot suoraa Periscope-lähetystä selaimen kautta, käytä Chromea, Safaria tai Firefoxia nähdäksesi videon.

Seuraa suoraa lähetystä 2.9.2016 klo 8.30 Myynnin aamukahveilta tästä linkistä: Periscope Mercuri_Finland Huom.! käytä nettiselaimena Chrome, Safari tai Firefox

Myynnin aamukahvit 2.9.2016 #totalselling #socialselling

Tutustu myös!

Myynnin aamukahvit 11.3.2016 – vieraana Matti Copeland

Lue lisää

Myynnin aamukahvit 8.4.2016 – vieraana Juha Ruotsalainen

Lue lisää

Myynnin aamukahvit 13.5.2016 – vieraana Henrik Dettmann

Lue lisää

Myynnin aamukahvit 10.6.2016 – vieraina Marek Hintze ja Esa Rautalinko

Lue lisää