Avaimia kasvun onnistumiseen

Kasvu lähtee myynnistä! Kasvun aikaansaamisessa ratkaisevat ennen kaikkea ihmisten onnistuminen ja kirkas myyntistrategia.

Timanttisen kirkas myyntistrategia ohjaa tekemistä; tiedetään mitä tehdään ja mihin suuntaan ollaan menossa. Kun ihmiset ovat mukana myyntistrategian laatimisessa alusta lähtien ja esimiestyö ja johtaminen ovat oikealla tasolla, on onnistumiselle parhaat lähtökohdat.

Myyntistrategian kysymykset mitä, kenelle, miten, missä ja kenen toimesta myydään, ovat elintärkeitä jokaisen yrityksen menestymisen kannalta. Kuten myös kilpailuetu, se tärkein muista erottava tekijä. Johtamisella varmistetaan myyntistrategian toteutuminen käytännössä.

Eikä pidä unohtaa, että hyvä myyntistrategia määrittelee myös ne asiat, mitä ei tehdä – valintojen perusteella tietenkin. Sillä huono myyntistrategia maksaa helposti satoja tuhansia euroja turhina kustannuksina ja menetettyinä tuottoina.

Onko nykyinen myyntistrategiasi sellainen, joka tuo kasvun tämänhetkisessä markkina- ja kilpailutilanteessa? Entä kuinka myyntistrategiasi toteutuu käytännössä, eikä vain paperilla?

Toukokuun aamukahveillamme 9.5.2018 tarjoilimme avaimia kasvun johtamiseen. Kasvuyrityksen ja kasvun johtamisesta sekä kirkkaan myyntistrategian merkityksestä alustivat Miika Mäkitalo (M-Files Oy) & Petri Maliranta Mercurista. Katso videolta lyhyt tiivistelmä aamun puheenvuoroista, ja lataa Miikan ja Petrin puheenvuorojen materiaalit:

Aamu Mercurissa 9.5.2018 – Varmista, että saat osuutesi markkinan kasvusta -materiaali:

Lataa tästä Aamu Mercurissa 9.5.2018 materiaali

Haluatko sparrata kanssamme myyntistrategian menestystekijöistä? Ota yhteyttä: Petri Ylenius

Avaimia kasvun onnistumiseen

Tutustu myös!

Myyntistrategia on kannattavan kasvun avain

Lue lisää

Näin onnistut myyntistrategian laatimisessa ja toteuttamisessa

Lue lisää

Miksi jokaisen yritysjohtajan tulisi toteuttaa Sales Audit omassa organisaatiossaan?

Lue lisää

8 keinoa kuinka myyntitoiminto voi kasvattaa liiketoiminnan arvoa

Lue lisää

Kaupallisen toiminnon kehittäminen

Lue lisää