Aamu Mercurissa 14.12.2017 kiittää!

Yrityksen menestys on yhä enemmän kiinni siitä, kuinka myyntityötä ja myyjiä johdetaan. Se ei ole rakettitiedettä. Mutta sanomattakin on selvää, että toimintaa ja ihmisiä ei johdeta samalla kaavalla, ainakaan menestyksekkäästi.

Myynnin johtamisen prosessi ja systematiikka ovat edellytykset busineksen ennustettavuudelle. Ilman myynnin ennustettavuutta taas on mahdotonta tehdä korjausliikkeitä, pitää vauhtia yllä tai kehittää businestä eteenpäin.

Malleja ja käytäntöjä, työkaluja ja järjestelmiä… näitä kaikkia löytyy montaa erilaista. Arjen tekeminen, sen johtaminen ja erityisesti ihmisten huomiointi, ne ovat kuitenkin ne ratkaisevimmat asiat. Näistä teemoista alustimme ja keskustelimme Aamu Mercurissa tilaisuudessa 14.12.2017. 

Täytä lomakkeen tiedot, ja lataa aamiaistilaisuuden puheenvuorojen materiaalit!

  • Case Veho Hyötyajoneuvot, Jouni Kummala: Näin me saavutimme merkittävästi parempia tuloksia systemaattisella johtamisella
  • Petri Maliranta & Marko Majamäki (Mercuri International): Kuinka lisätä tulosten ennustettavuutta, johtaa tarkemmin ja saavuttaa parempia tuloksia? 

 Taking Sales to a Higher Level!