Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Tervetuloa Mercuriin

Ajo-ohje Mercurin toimistolle

Mercurin toimisto sijaitsee Espoon Otaniemessä, Technopolis Innopoli 3:ssa. Liikenneyhteydet Kehä I:n kupeeseen ovat toimivat sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä saapuen, ja autoille löytyy riittävästi pysäköintitilaa. Tervetuloa!

Pysäköinti & vastaanotto

Pysäköinti: Asiakkaidemme käytössä on Technopolis Innopoli 3:n maksuton vieraspysäköintialue, ajo Vaisalantielta liuskaa pitkin ns. pysäköintikannelle. Pois lähtiessäsi saat Innopoli 3:n vastaanotosta poletin. Pysäköinti on mahdollista myös Vaisalantien kadun varteen (24 h).

Sisäänkäynti Innopoli 3 B-talon (Vaisalantie 4) vastaanoton kautta (reception).

Julkinen liikenne

  • Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen aikatauluhaku löytyy osoitteesta www.hsl.fi

  • Lähitaksi (Espoo) puh. 0100 7300

Kysy lisää Mercuri Chatissä tai lähetä meille viesti!

 

Mercuri International Oy

Puh.  09 681 681
Osoite: Vaisalantie 2, 02130 Espoo
Technopolis Innopoli 3, 2. krs. Sisäänkäynti Innopoli 3 B-talon vastaanoton (reception) kautta.

Ota yhteyttä