Nimitysuutisia

Kevään rekryprosessi saatiin onnistuneesti maaliin ja elokuun 5. päivä meillä aloitti kaksi uutta mercurilaista: konsultti Sakari Klemettilä ja Sales Manager Lumi Gerguri.

Sakari Klemettilä

Sakari on viettänyt koko työuransa myynnin ja markkinoinnin parissa. Tutuksi ovat tulleet finanssi-, it- ja vähittäiskaupan ala. Valtaosa työstä on ollut B2B-myynnin tekijänä ja kehittäjänä. Viimeksi hän oli kehittämässä ilotulitusalan tuotteita ja yritystä sekä kumppaniverkostoa.

Sakarin vahvuus on konsultointi ja valmennus molemmilla kotimaisilla kielillä sekä englanniksi. Hän on hyvä tunnistamaan liiketoiminnan kehityskohteita ja saamaan nopeasti aikaan muutoksen  ja tuloksia. Päivittäisiin rutiineihin kuuluu monipuolinen opiskelu uteliaan mielen tyynnyttämiseksi.

Yhteystiedot:
sakari.klemettila@mercuri.fi
Puh. 050 560 4970
LinkedIn

Lumi Gerguri

Lumin suurin inspiraatio on auttaa yrityksiä myynnin ja myynnin johtamisen kehittämisessä ja paremman tuloksen saavuttamisessa. Myynnin parissa hän on toiminut eri toimialoilla nuoresta asti ja viimeiset 5 vuotta liikunta- ja hyvinvointialalla, jossa tehtävinä olivat uusasiakashankinta, myynnin johtaminen, kehittäminen ja valmentaminen.

Lumin tärkeimpiin saavutuksiin kuuluu se, että hän on saanut henkilökohtaisesti auttaa tuhansia ihmisiä tekemään päätöksen sijoittamaan itseensä ja itsensä kehittämiseen sekä valmentaa satoja myynnin parissa työskenteleviä asiantuntijoita ympäri Suomea.

Millaisia kokemuksia muilla on hänen kanssaan työskentelystä? Katso suosittelijoiden kommentteja LinkedIn-profiilista.

Helping you succeed is my duty, obligation and responsibility.

Yhteystiedot:
lumi.gerguri@mercuri.fi
Puh. 045 323 4672
LinkedIn