Aloitimme yhteistyön Oppia.fi – oppimisen verkkokaupan kanssa

Yritykset elävät myynnistä – jokainen asiantuntija on myyjä

Myynnin osaamisen ja toimintojen merkitys korostuu tänään entisestään erityisesti asiantuntijabusineksessä. Myös Oppia.fi oppimisen verkkokauppa tarjoaa nyt Mercuri International Oy:n myynnin ja myynnin johtamisen ammattilaisten valmennukset asiakasyrityksilleen.

Monimutkaisten ratkaisujen, kuten yritysohjelmistojen tai palvelukokonaisuuksien hankinta ei ole koskaan ollut helppoa. Suuri tiedon määrä, laaja hankintaan osallistuva sidosryhmäjoukko ja valtava määrä vaihtoehtoja saa yhä useamman hankintaprosessin venymään.

Myyntiorganisaatio on yksi jokaisen yrityksen kriittisistä toiminnoista, sillä se tuo rahaa taloon. Ostamisen ja B2B-myynnin maailma on muuttunut radikaalisti viime vuosien aikana. Asiantuntijoilla on entistä suurempi rooli palveluiden ja tuotteiden myynnissä. Asiakkaat odottavat asiantuntemusta, näkemyksiä ja aitoa lisäarvoa myyvältä osapuolelta. Myyntijoukkueen on paitsi kyettävä toimimaan aina parhain keinoin myyntitilanteissa, myös pystyttävä osoittamaan oman palvelun tai ratkaisun hyödyt asiakkaan ja asiakkaan asiakkaan liiketoiminnan kannalta.

B2B-palveluliiketoiminnassa digitalisaatio ja uusi teknologia mahdollistavat erityisesti myyntiprosessin alkupään automatisoinnin. Henkilökohtainen myyntityö ei ole koskaan ollut tärkeämpää. Suurin muutos on siinä, että asiakkaan ostomatkalle on päästävä mukaan alusta saakka.

Myynnin ja myyntitoimintojen osaaminen ja arvostus ovat kivijalka kannattavalle kasvulle. Mercuri International on toiminut jo 50 vuoden ajan suomalaisten yritysten myynnin osaamisen hyväksi. Myynnin asiantuntijatalona myös Mercuri International ottaa käyttöön uusia myyntikanavia ja valitsi siksi Oppia.fi:n kumppanikseen.

”Oppia.fi on erittäin toimiva ja mielenkiintoinen konsepti. Oppia.fi on käytännössä näyttänyt, kuinka osaamisen kehittämisen myynti ja hankinta on mullistunut viimeisen kahden vuoden aikana. Oppia.fi oppimisen verkkokaupassa yhdistyvät kokemuksemme myynnin kehittämisestä, rautaiset asiantuntijamme ja digitaalinen ostamisen helppous,” kertoo Marko Majamäki Mercuri International Oy:stä.

”Osaavat ihmiset ovat Suomen menestyksen edellytys. Työelämän murros, eriarvoistuminen, monikulttuurisuuden kasvu, digitalisaatio ja globalisaatio haastavat työelämän tulevaisuuden. Haluamme Oppiassa tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita yhdestä samasta, tutusta paikasta. Yhdistämme Oppiassa yhdellä tehokkaalla liiketoimintamallilla ja puitesopimuksella yritysten ammatillisen koulutushankinnan ja suomalaisen sekä kansainvälisen koulutustarjonnan. Asiakkaamme ovat hankkineet Oppia.fi kautta osaamisen kehittämisen palveluita jo yli 5 Meur arvosta. Oppia.fi näyttää käytännössä, kuinka alustatalous toimii ja muokkaa koko koulutustoimialaa. Oppian kumppani- ja asiakasmäärät kasvavat kovaa vauhtia. Solmimme viikoittain lisää maailman helpoimpia osaamisen kehittämisen puitesopimuksia, ja mukaan liittyy myös joka viikko useita uusia Oppiakumppaneita. Mercurin rautainen osaaminen myynnin kehittämisestä ja heidän avoin valmennustarjonta on erinomainen lisä jo yli 1000 kurssimme joukkoon,” sanoo Oppia.fi / Wakarun Jaakko Kuosmanen.Yhteystiedot:

  • Mercuri International Oy: Peter Kietz, toimitusjohtaja, puh. 040 545 6857
  • Oppia.fi / Wakaru Oy: Jaakko Kuosmanen, toimitusjohtaja, puh. 040 728 5870

Mercuri International on yksi maailman suurimpia myynnin kasvuun keskittyneitä konsultointi- ja valmennusyrityksiä. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen; kehitämme asiakasyritystemme myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1968 lähtien. Taking Sales To A Higher Level!

Oppia.fi – Oppimisen verkkokauppa tarjoaa parhaat kurssit parhaaseen hintaan, jotta kaikki voisivat oppia. Tarjolla on yli 1.000 kurssia yli 100 eri koulutustoimittajalta. Koulutusten aihepiirit kattavat johtamisen, myynnin, kehittämisen hallinnon, projektit, prosessit, palvelut ja IT-kurssiin niin loppukäyttäjille kuin IT-ammattilaisille. Monimuoto-oppiminen mahdollistetaan tarjoamalla luokkakursseja, tapahtumia, verkkokursseja, etäopetusta, webinaareja, digitaalisia kirjastoja ja muita digitaalisia palveluja.