Aamu Mercurissa 16.1.2019: Pitkäjänteinen ja systemaattinen kaupallisen toiminnon ja yksilöiden kehittäminen

16.1.2019 meillä oli ilo toivottaa joukko innostuneita ihmisiä meidän toimistolle Aamu Mercurissa -tapahtumaan. Kiitos kaikille, jotka pääsivät paikalle!

Tapahtuman aiheena oli pitkäjänteinen ja systemaattinen kaupallisen toiminnon ja yksilöiden kehittäminen. Puhumassa oli Roche Diagnostics Oy:stä Timo Niskanen (Toimitusjohtaja) ja Jaana Mantere (Myynti- ja markkinointijohtaja) ja Mercuri International Oy:stä Vesa Hilevaara (Head of Digital Solutions).

Aamu Mercurissa 16.1.2019 jälkipelit

Jaana Mantere ja Timo Niskanen puhuivat organisaation kunnossapidosta ja tiedolla johtamisesta. Jaana Mantereen puheenvuorossa käytiin läpi myynnin ja markkinoinnin auditointia. Sen avulla lähdettiin miettimään sitä, miten voidaan parantaa tiedolla johtamista, ihmisten ja oman toiminnan kehittämistä. Timo Niskanen avasi puheenvuorossaan syitä, miksi tiedolla ylipäätänsä halutaan johtaa, miksi se on tärkeää ja mitä se merkitsee työntekijöille.

Vesa Hilevaara puhui jatkuvasta osaamisen ja toiminnan kehittämisestä. Kun osaamista ja toimintaa lähetään kehittämään, tulee tietää mitä lähetään kehittämään ja miksi. Toisin sanoen on syytä tehdä tarkka arvio nykytilanteesta, jotta kehitetään oikeita asioita – tavoitteiden mukaisesti.

Jos kiinnostuit aiheesta, niin ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme olla avuksi! 

Vesa Hilevaara
Head of Digital Solutions, Senior Consultant
+358 44 057 9570