Mercuri Online verkkokirjasto

Mercuri Online & Training on monimuoto-oppimista Mercurin tapaan. Avoimiin Mercuri International Business Schoolin kaikkiin valmennuksiimme kuuluu rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoomme koko ohjelman ajan.

Kehitä ja kehity tänään – ole ja opi online, siellä missä olet, ja niin paljon kuin haluat!

Milloin muuten kävit viimeksi businesskirjastossa? Avaa ovi Mercuri Online –verkkokirjastoon. Pyydä demotunnus vaikka Mercuri Chatissä ja kokeile itse. Mercuri Online –verkkokirjasto, powered by CrossKnowledge, on Suomen paras ja laajin verkko-opiskelukokonaisuus businessteemoista. Se on hakuteos päivittäisiin myynti-, johtamis- ja businesshaasteisiin.

Mercuri Onlinen jatkuvasti uusiutuva verkkokirjastokokonaisuus sisältää virikkeitä ja erilaisia oppimisen muotoja eri businessteemoista. Käytössäsi on yli 1500 erilaista verkko-opiskeluaineistoa; videoita, tehtäviä, luentoja, arviointeja, lukumateriaalia ja vinkkejä. Tähän kirjastoon voit tulla silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Valitse itsellesi sopiva aika, paikka ja päätelaite, ja astu sisään!

Mercuri Online verkkokirjasto from Mercuri International Oy / Mercuri Finland

Mercuri Online verkkokirjasto pitää kokea itse!

Tutustu verkkokirjastoomme ja sen sisältöön maksutta: klikkaa tästä, täytä lomakkeen tiedot ja lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostitse. Toimistoaikaan klo. 8-16 voit kysyä demotunnuksia verkkokirjastoon myös Mercuri Chatissä tai soittaa meille 09 681 681.

Tutustu ihmeessä verkkokirjastoon ja sen sisältöön.  Tilaa demotunnus!

Mercuri Online verkkokirjasto

Tutustu myös!

Avoimet valmennukset

Lue lisää

Blended Learning Mercurin tapaan

Lue lisää

Muutoksen työvälineet

Lue lisää