Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Muutoksen työvälineet

Vaikuta tulokseesi - Näin me toimimme asiakasyhteistyössämme

Asiakasprojekteissamme ja yrityskohtaisissa, räätälöidyissä kasvuohjelmissamme toimimme oman 5STEP –toimintamallimme mukaisesti:

  1. Arvioimme nykytilan; mikä toimii hyvin ja mitkä asiat vaativat parantamista
  2. Rakennamme ratkaisun asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi - tutustu tästä tarkemmin asiantuntijuuteemme
  3. Valmennamme avainhenkilöt; tavoitteiden mukaisesti toimintatapojen, osaamisen ja/tai taitojen osalta
  4. Varmistamme tavoitteiden mukaisen muutoksen
  5. Mittaamme aikaansaadut tulokset

 Mercurin toimintatapa asiakasyhteistyössä

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää, kuinka voimme yhdessä toimia juuri teidän organisaation ja toiminnan kehittämisen parhaaksi!