Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Avoimet valmennukset

Valmennamme yrityksesi avainhenkilöt kohtaamaan tulevaisuuden muutostarpeet. Lähtökohtanamme on aina erilaiset yksilölliset ydinosaamisvalmiudet. Käytettävissäsi on Mercuri International Business School™ -ohjelma, joka sisältää valmennuskokonaisuudet eri tehtävissä toimiville myynti- ja palveluorganisaatioiden ammattilaisille. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla! 

Avoimet valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Näin varmistamme, että itse valmennustilaisuuksissa voimme keskittyä teoreettisuuden sijaan käytännönläheisesti ja taitoja harjoitellen aiheeseen. Mercurin valmennuksissa tehdään aina mm. henkilökohtainen toimintasuunnitelma oman työskentelyn kehittämiseksi. Lisäksi avoimen ohjelmamme valmennukset sisältävät myös Mercuri Online –verkkokirjaston rajattoman käytän koko ohjelman ajan.

Kokeneet, omat valmentajamme ovat itse myynnin ja johtamisen ammattilaisia. Taustalla on aina vahva osaaminen aihealueesta yhdistettynä Mercurin näkemykseen, konsepteihin ja kansainväliseen tuotekehitykseen. 

Mercuri Training

Kaikki avoimen ohjelmamme valmennukset ovat täysin räätälöitävissä oman yrityksesi/organisaatiosi henkilöstön kehittämisen tarpeisiin. Ota yhteyttä - haluamme keskustella kanssasi lisää!

Löydät kaikki Mercurin koulutukset myös Koulutus.fi-sivustolta

Kyllä, haluan kuulla lisää Mercurin avoimista valmennuksista ja niiden yrityskohtaisista ratkaisuista: Ota yhteyttä

Avoimet valmennukset