Henkilökohtaiset valmennukset

Valmennamme yrityksesi avainhenkilöt kohtaamaan tulevaisuuden muutostarpeet. Lähtökohtanamme on aina erilaiset yksilölliset ydinosaamisvalmiudet. Käytettävissäsi on Mercuri International Business School™ -ohjelma, joka sisältää valmennuskokonaisuudet eri tehtävissä toimiville myynti- ja palveluorganisaatioiden ammattilaisille. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!

Avoimet valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Näin varmistamme, että itse valmennustilaisuuksissa voimme keskittyä teoreettisuuden sijaan käytännönläheisesti ja taitoja harjoitellen aiheeseen. Mercurin valmennuksissa tehdään aina mm. henkilökohtainen toimintasuunnitelma oman työskentelyn kehittämiseksi.

Kokeneet, omat valmentajamme ovat itse myynnin ja johtamisen ammattilaisia. Taustalla on aina vahva osaaminen aihealueesta yhdistettynä Mercurin näkemykseen, konsepteihin ja kansainväliseen tuotekehitykseen.

Kaikki avoimen ohjelmamme valmennukset ovat täysin räätälöitävissä oman yrityksesi/organisaatiosi henkilöstön kehittämisen tarpeisiin.

Katso kaikki avoimet valmennuksemme täältä! 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Löydät kaikki Mercurin valmennukset myös Koulutus.fi-sivustolta

Tutustu valmennuksiimme

Myyntitaidot

Lue lisää

Myyntijohto

Lue lisää

Johtajat ja esimiehet

Lue lisää

KAM-työskentely

Lue lisää

Myynti jälleenmyyjille

Lue lisää

Asiantuntijan vuorovaikutustaidot

Lue lisää