Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercuri Online verkkokirjasto

Mercuri Online & Training on monimuoto-oppimista Mercurin tapaan. Uudistimme koko avoimen ohjelmamme, Mercuri International Business Schoolin valmennustarjottimen, ja nyt kaikkiin valmennuksiimme kuuluu rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoomme koko ohjelman ajan.

Kehitä ja kehity tänään - ole ja opi online, siellä missä olet, ja niin paljon kuin haluat!

Milloin muuten kävit viimeksi businesskirjastossa? Avaa ovi Mercuri Online –verkkokirjastoon. Pyydä demotunnus vaikka Mercuri Chatissä ja kokeile itse. Mercuri Online –verkkokirjasto, powered by CrossKnowledge, on Suomen paras ja laajin verkko-opiskelukokonaisuus businessteemoista. Se on hakuteos päivittäisiin myynti-, johtamis- ja businesshaasteisiin – tietoa, taitoa, vinkkejä…

Mercuri Onlinen jatkuvasti uusiutuva verkkokirjastokokonaisuus sisältää virikkeitä ja erilaisia oppimisen muotoja eri businessteemoista. Käytössäsi on yli 1500 erilaista verkko-opiskeluaineistoa; videoita, tehtäviä, luentoja, arviointeja, lukumateriaalia, vinkkejä... Tähän kirjastoon voit tulla silloin kun se sinulle parhaiten sopii, valitse itsellesi sopiva aika, paikka ja päätelaite, ja astu sisään!

Mercuri Online verkkokirjasto pitää kokea itse!

Tutustu verkkokirjastoomme ja sen sisältöön maksutta: klikkaa tästä, täytä lomakkeen tiedot ja lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostitse. "Toimistoaikaan" voit kysyä demotunnuksia verkkokirjastoon myös Mercuri Chatissä tai soita meille (09 681 681), asiakaspalvelumme on paikalla arkisin klo 8–16. 

Tutustu ihmeessä verkkokirjastoon ja sen sisältöön.  Tilaa demotunnus!

Mercuri Online verkkokirjasto