Tekoäly myynnin ammattilaisille – digitaalinen valmennus

Ota generatiivinen tekoäly ja promptaus käyttöösi, vahvista kilpailuasemaasi ja menesty johtavan tekoälypohjaisen myyntikoulutuksen avulla.
Suomenkielinen digitaalinen ohjelma on tulossa pian.

40 %

tuottavuuden kasvu tekoälyn avulla

Seitsemän syytä, miksi myyjien on opittava promptaus – ja miten ChatGPT voi viedä myyntisi seuraavalle tasolle

Promptauksen hyöty perustuu kykyyn antaa tekoälylle oikeat ohjeet ja esittää oikeat kysymykset saadakseen sen avulla mahdollisimman tarkkoja ja relevanteja vastauksia. Miksi myyjän tulisi oppia tarvittava tekniikka jo nyt ja lisätä sen avulla oman myyntityön tuottavuutta?. Lue lisää Henrik Larsson Bromanin blogista.

Master prompt engineering
AI and sales

Hyödynnä ChatGPT:tä vakuuttavan arvolupauksen laatimiseen

B2B-myynnissä selkeä arvolupaus on avainasemassa. Se kertoo asiakkaillesi, miksi tuotteesi tai palvelusi on parempi kuin kilpailijoilla. Tässä Henrik Larsson Bromanin blogikirjoituksessa kerrotaan, miten voit ChatGPT:n avulla voit luoda vahvan arvolupauksen promptauksen avulla.

Webinaaritallenne: Tehosta myyntiäsi lisäämättä työmäärääsi

Onko toiveena saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa tai lisätä myyntiäsi lisäämättä työmäärääsi? Tervetuloa tekoälyn maailmaan. On olemassa kokonainen joukko tekoälytyökaluja, jotka voivat lisätä tuottavuuttasi ja parantaa työsi laatua. Haluatko tietää lisää? Katso tämä Henrik Larsson Bromanin isännöimä webinaari.

Mitä myynnin, markkinoinnin ja HR:n tulee tietää tekoälystä

Olemme laatineet kolmen AI-raportin sarjan, jossa tarkastellaan tekoälyn valtavaa potentiaalia sekä sitä, miten voi käsitellä siihen liittyviä mahdollisia eettisiä ja käytännön kysymyksiä. Ensimmäinen raportti keskittyy markkinoinnin työkauluihin ja toinen on suunnattu HR-ammattilaisille. Kolmas ja viimeinen raportti tarjoaa tietoa tekoälyn merkityksestä ja sen tuomista mahdollisuuksista myynnin ammattilaisille.

Take the next step in sales - Become fluent in chat!

This program is a step-by-step guide to using prompt engineering and generative AI, specifically ChatGPT, to enhance sales performance. Sales professionals will learn how to communicate and interact with AI, develop effective prompts, and maximize the benefits of AI technology.