Vaikuttava johtajuus

Miksi johtaa vaikuttavasti?

Hyvä johtaja parantaa tiimin suoritusta, mutta vastaaminen erilaisten yksilöiden odotuksiin ja johtamistarpeisiin voi olla haastavaa. Tuloksellinen tiimin johtaminen tarkoittaa, että saat ihmiset kohdentamaan tekemisensä oikeisiin asioihin ja pidät heidät motivoituneina ja tyytyväisinä työhönsä sekä onnistut sovittamaan heidän aikaansaannoksensa yrityksen tarpeisiin. Tämä on todellakin helpommin sanottu kuin tehty, koska niin monet asiat vaikuttavat siihen, mikä kulloinkin on sopivin tapa johtaa.

Modernissa työympäristössä, jossa edellytetään koko ajan enemmän joustavuutta, tarvitaan johtajaa, jolla on ajantasaiset johtamisen taidot ja joka hallitsee tiimin johtamisen niin paikan päällä kuin etätyössä. Mitä tämä kaikki tarkoittaa sinulle tiiminvetäjänä tai johtajana? Miten voit kehittää taitojasi johtaa ihmisiä? Miten soveltaa näitä taitoja tarvittaessa myös virtuaalitiimeihin? Effective Leadership – Vaikuttava johtajuus -oppimispolulla saat keinoja ja malleja tiimisi johtamiseen alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Saatavilla useita kieliversioita!

Taitojen päivittäminen on nyt helppoa!

Lisenssin voi hankkia yhdelle henkilölle yhteen polkuun tai vaikkapa koko tiimille tai organisaatiolle laajempaan kokonaisuuteen. Näin etenet:

1. LÖYDÄ POLUT
Tutustu oppimispolkuihin. Mikä niistä sopii sinulle tai tiimillesi?

2. VALITSE YKSI TAI USEITA
Löysitkö yhden tai useita, jotka vaikuttavat kiinnostavilta? Loistavaa!

3. OTA YHTEYS JA ALOITA
Ole meihin yhteydessä! Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle ja tiimillesi sopivan ratkaisun.


Oppimispolun sisältö

ETÄJOHTAMINEN – Mitä haasteita voi tulla eteen, kun johdat tiimiä etänä? Selvitä etätyöskentelyn riskit ja mahdollisuudet.

VIESTINNÄN MERKITYS – Opi käyttämään erilaisia tapoja viestiä. Monet tekijät vaikuttava kahden ihmisen väliseen viestintään – käymme läpi mm. viestin erilaiset merkitystasot ja ihmisten käyttäytymistyylit.

AKTIIVINEN VIESTINTÄ – Miten hallita haastavia vuorovaikutustilanteita? Aktiivinen viestintä auttaa sinua kommunikoimaan, siten, että viestisi hyväksytään ja ymmärretään helpommin, silloinkin, kun et puhu.

VIRTUAALISTEN PALAVERIEN MESTARI – Etäisyyksien ja häiriötekijöiden aikakaudella virtuaalipalavereista on tullut äärimmäisen tärkeitä – ne ovat tärkein foorumi, jolla voit coachata ja motivoida tiimiäsi. Miten kommunikoit saadaksesi virtaalipalavereista vaikuttavia ja hyödyllisiä?

MUKAUTUVA JOHTAMINEN (MI LEAD) – Opi kuinka mukautat johtamistyylisi erilaisten ihmisten ja heidän kyvykkyystasonsa mukaan siten, että pääset haluaamasi lopputulokseen ja autat johdettavaasi onnistumaan.

OLE VALMENTAJA – Parhaat johtajat saavat tiiminsä kukoistamaan ja kasvamaan coachingin avulla, asettamalla selkeät tavoitteet ja jatkuvasti vahvistamalla tiimin innostusta, sitoutumista ja motivaatiota.

TIIMIN JOHTAMINEN ETÄNÄ – miten luot etätiimin sekä varmistat tiiminjäsenten motivaation, yhdensuuntaisen toiminnan ja ajantasaisen tiedonkulun – opi, miten voimaannutat etätiimisi.

MITEN VÄLTTÄÄ MONIMUOTOISUUDEN KARIKOT – On tärkeää olla tietoinen kulttuuritaustan vaikutuksesta mieltymyksiin, kommunikointiin ja tottumuksiin sekä osata ottaa tämä huomioon johtamisessa.

LUE SEURAAVAKSI

Arvonmyynti

LUE LISÄÄ

Etämyynti

LUE LISÄÄ

Myyntimahdollisuudesta kaupaksi

LUE LISÄÄ

Key Account Management

READ MORE