”Price is what you pay.
Value is what you get”

WARREN BUFFETT


Tapa myydä on muuttunut. Pysyäkseen kilpailukykyisinä myyntiorganisaatiot tarvitsevat valmennusta, joka vastaa myynnin haasteisiin tänään – ja huomenna.

Arvon myynti

Muuta tapaasi myydä

Asiakkaat odottavat myyjiltä tänä päivänä muutakin kuin pelkkää tuotemyyntiä - he odottavat ratkaisuja oman liiketoimintansa haasteisiin. Mercuri Internationalin Jenny Rahm kertoo videolla siitä, miten pystymme arvon myynnin avulla auttamaan myyntiorganisaatioita pysymään kilpailukykyisinä markkinoiden muuttuessa jatkuvasti vaativammiksi ja miksi tarvitsemme arvon myyntiä – juuri nyt.

Mitä olet myymässä?

Arvon myynti on sitä, että ymmärrät asiakkaasi liiketoiminnan perusteellisesti - sekä vaikutuksen, joka tuotteellasi tai palvelullasi voi olla asiakkaasi tulokseen.


ARVO = ASIAKKAAN ETU miinus TUOTTEEN/PALVELUN KUSTANNUKSET

Arvo määritellään erotuksena ratkaisusi hyödystä tietylle asiakkaalle ja sen kustannuksista. Jos pystyt perustelemaan ratkaisusi hyödyn suurempana liikevaihtona tai kustannussäästöinä, kaupan tekeminen on paljon helpompaa.

Tee testi
5 minuutin testi

Mitä tiedät arvon myynnistä?

Mitä on arvon myynti? Arvon myynti auttaa myyjää muuttumaan tuoteasiantuntijasta asiakkaan tarpeiden asiantuntijaksi - mutta se on paljon muutakin. Testaa, mitä todella tiedät arvon myynnistä 5 minuutin testimme avulla.

Miksi Mercurin arvon myynnin valmennus on ainutlaatuinen?

Maailmanlaajuinen ulottuvuus

Mercuri Internationalin arvon myynnin valmennus on ainutlaatuinen, sillä Mercuri International on ainutlaatuinen. Palvelemalla asiakkaitaan yli 50 maassa Mercurilla on sekä globaali näkökulma että paikallinen asiantuntemus - ymmärrystämme maailmanlaajuisesta liiketoiminnasta vahvistaa keskitetty, alueellinen osaaminen.

Oppimisratkaisut

Oppimisratkaisumme on suunniteltu sinua varten. Niissä yhdistyy parhaita oppeja räätälöityinä, ajankohtaisina case-esimerkkeinä sekä harjoituksia modulaarisissa, joustavissa paketeissa. Oppimisratkaisumme on suunniteltu terävöittämään myyntihenkilöstön osaamista ottaen huomioon heidän päivittäinen työmääränsä.

Ota yhteyttä

Case ABB

Haluatko tietää miten arvon myynnin valmennus voi auttaa yritystäsi? Lue esimerkkitapaus siitä, miten ABB vei valmennukseltamme saamiaan oppeja käytäntöön selviytyäkseen yli 100 maassa toimimisen haasteista - ja kuinka he mullistivat myyntistrategiansa.

Lataa

Ladattava opas

Teknologia muuttaa ostotapojamme ennennäkemätöntä vauhtia. Lue oppaastamme mitä myynniltä vaaditaan tämän uuden, uljaan maailman tarjoamien haasteiden kohtaamiseen ja mahdollisuuksien saavuttamiseen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mercurin tapa toimia

Tapamme valmentaa arvon myyntiä on ainutlaatuinen. Saat tukea koko prosessin ajan räätälöityjen resurssien, asiaankuuluvien ja ajankohtaisten case-esimerkkien sekä jatkuvan arvioinnin ja tuen avulla.

Tiedämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia. Vastataksemme näihin tarpeisiin olemme kehittäneet modulaarisen ja joustavan valmennuksen, jonka avulla myyjäsi saavuttavat myynnin huippuosaamisen.

”Mercuri always brings the guaranteed B2B sales credibility and challenge ABB requires to help raise our solution and Value Based Selling skills to world-class, be it in Bangalore or Beijing, Coventry or Cairo.”

Allan Mitchell
Ota yhteyttä

Haluatko kuulla miten Mercuri International voi auttaa myyjiäsi saavuttamaan myynnin huippuosaamisen? Keskustelemme mielellämme kanssasi lisää!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.