Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Työhyvinvoinnin johtaminen

Miten hyvinvointia mahdollistetaan johtamisella? Entä mistä asioista muodostuu ihmisten työkyky ja hyvinvointi, organisaation koosta ja työtehtävästä riippumatta? Kutsuimme vieraaksi FT, PhD, työhyvinvointiasiantuntija Oili Kettusen Suomen Urheiluopisto Vierumäen Liikunta- ja terveysklinikalta. Oili Kettusella on pitkä tausta työhyvinvointikentästä, niin työterveys- kuin työsuojelunäkökulmasta. Kettunen on tutkinut terveysliikuntaa, fyysistä kuntoa, liikunta-aktiivisuutta, koettua työkykyä ja stressiä.

Mitä työhyvinvointi on? Miten työhyvinvointi näkyy – tai pitäisi näkyä – yrityksen strategiassa, niin yksilön kuin koko organisaation näkökulmasta. Näistä asioista keskustelevat Petteri Immonen ja Oili Kettunen:

Hyvinvointia johtamisella - Johtamisen erikoisammattitutkinto

Työhyvinvointi on tänään keskeinen osa organisaation menestystä. Ihmisten jaksamisella ja työyhteisön ilmapiirillä on suora vaikutus organisaation toiminnan tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen. Yhteistyössä Suomen Urheiluopiston (Vierumäki) ja Koulutuskeskus Salpauksen kanssa olemme Mercurissa suunnitelleet Hyvinvointia johtamisella -kehittämisohjelman, tutustu tästä lisää. 

Työhyvinvoinnin johtaminen