Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Hyvinvointia johtamisella – Johtamisen erikoisammattitutkinto

Työhyvinvointi on tänään keskeinen osa organisaation menestystä. Ihmisten jaksamisella ja työyhteisön ilmapiirillä on suora vaikutus organisaation toiminnan tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen. Se on myös merkittävä tekijä organisaation uusiutumisen mahdollistajana. Millainen on oman organisaatiosi johtamisen kulttuuri, erityisesti työhyvinvoinnin näkökulmasta? Mietitkö, miten voit luoda ja päivittää organisaation työhyvinvointisuunnitelma?

Hyvinvointia johtamisella on yhteistyössä Suomen Urheiluopiston (Vierumäki), Koulutuskeskus Salpauksen ja Mercuri International Oy:n kanssa suunnittelema kehittämisohjelma johtajille, esimiehille, HR-asiantuntijoille, työturvallisuuspäälliköille ja jokaiselle työhyvinvoinnista vastaavalle henkilölle. Osallistujilta edellytetään vankkaa käytännön kokemusta johtamisesta ja vahvaa asiantuntemusta sekä oman organisaation toiminnasta että toimialasta.

Hyvinvointia johtamisella -ohjelma tähtää laaja-alaisesti organisaation ja oman työhyvinvoinnin kehittämiseen ja Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) suorittamiseen. Tutkinto ja siihen liittyvä koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimukset haetaan Koulutuskeskus Salpaukselta, ja lähijaksojen valmennukset toteutetaan yhteistyössä Vierumäen ja Mercurin asiantuntijoiden kanssa.

Tutustu tästä tarkemmin Hyvinvointia johtamisella JET-ohjelmaan! Ohjelmakuvauksen löydät myös kohdasta "Lataa dokumentti".

Tässä kehittämisohjelmassa keskitytään erityisesti oman työhyvinvoinnin fyysiseen ja henkiseen kehittämiseen. Konkreettista arjen johtamista käsittelemme organisaation työhyvinvointimittareiden kautta, ja jokainen osallistuja laatii työhyvinvointisuunnitelman ja sen käyttöönottosuunnitelman omalle yritykselle / organisaatiolle.

Katso myös video, jossa valmentajamme Petteri Immonen ja työhyvinvoinnin asiantuntija, FT, PhD, Oili Kettunen Suomen Urheiluopisto Vierumäen Liikunta- ja terveysklinikalta keskustelevat työhyvinvoinnista. Mistä asioista muodostuu ihmisten työkyky ja hyvinvointi, organisaation koosta ja työtehtävästä riippumatta.

 Katso video: keskustelu työhyvinnoin johtamisesta

 

Kiinnostuitko hyvinvoinnin johtamisesta ja sen kehittämisestä? Haluatko kuulla lisää ohjelmasta? Ota yhteyttä: Petteri Immonen

Hyvinvointia johtamisella – Johtamisen erikoisammattitutkinto