Osaamisen kehittäminen

Autamme myyntihenkilöstöä ylittämään itsensä

Tuomme oppimisen helposti työtekijöiden saataville ja tarjoamme sitouttavia oppimisformaatteja ja merkityksellistä sisältöä. Edistyneet ja innovatiiviset oppimisratkaisumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan – oli kyseessä sitten digitaalinen, yrityskohtainen tai avoin valmennus.

Digitaaliset oppimisratkaisut

Digitaalinen oppimisympäristömme tarjoaa kustannuksiltaan ja ajankäytöllisesti tehokasta opiskelua milloin tahansa, missä tahansa ja useilta laitteilta. Se on helppo integroida olemassa oleviin työkaluihin, mikä yksinkertaistaa loppukäyttäjäkokemusta. Oppijan etenemistä on mahdollista seurata reaaliajassa mukautettavien raporttinäkymien kautta.

Yrityskohtainen valmennus

Yrityskohtaisessa valmennuksessa ohjelman sisältöä ja muotoa voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaan. Lisäksi annamme ehdotuksia, mitä seuraavaksi kannattaa kehittää.  

Henkilökohtaisen osaamisen kehittäminen

Ensiluokkaiset valmentajamme lisäävät osallistujien tietoisuutta ja auttavat heitä kehittymään ammattilaisina.

Coaching

Valmentajamme tarjoavat tukea ja opastusta erilaisten tilanteiden hallintaan sekä työkaluja ja vinkkejä, joita on helppo soveltaa päivittäisessä työssä. Lisäksi he auttavat näkemään yksillöiset vahvuudet ja kehittämisalueet.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!

Miten voimme auttaa?

Yrityskohtaiset ratkaisut

Lue lisää

Henkilökohtaiset valmennukset

Lue lisää