Osaamisen kehittäminen

Innostamme myyntihenkilöstöä ylittämään itsensä

Tuomme oppimisen helposti työtekijöiden saataville ja tarjoamme sitouttavia oppimisformaatteja ja merkityksellistä sisältöä. Edistyneet ja innovatiiviset oppimisratkaisumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan – oli kyseessä sitten digitaalinen, yrityskohtainen tai avoin valmennus.

Digitaaliset oppimisratkaisut

Digitaalinen oppimisympäristömme tarjoaa kustannuksiltaan ja ajankäytöllisesti tehokasta opiskelua milloin tahansa, missä tahansa ja useilta laitteilta. Se on helppo integroida olemassa oleviin työkaluihin, mikä yksinkertaistaa loppukäyttäjäkokemusta. Oppijan etenemistä on mahdollista seurata reaaliajassa mukautettavien raporttinäkymien kautta.

Yrityskohtainen valmennus

Yrityskohtainessa valmennuksessa ohjelman sisältöä ja formaattia voidaan muokata yrityskohtaisella tasolla. Lisäksi tarjoamme ehdotuksia oppimisen seuraavaa tasoa ajatellen.  

Henkilökohtainen osaamisen kehittäminen

Ensiluokkaiset valmentajamme lisäävät tietoisuutta ja edistävät ammattitaitoa. 

Coaching

Sertifioidut valmentajamme tarjoavat tukea ja opastusta tiettyjen tilanteiden hoitamiseen, antavat työkaluja ja vinkkejä, joita on helppo soveltaa päivittäisessä työssä, sekä auttavat ymmärtämään yksilön vahvuuksia ja kehittämisalueita.

Lue lisää:
Sales and Negotiation

Impact Training

Key Account Management

Remote SellingEtämyynti

MI Essential Selling Skills

How to Become a Better Negotiator

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Miten voimme auttaa?

Yrityskohtaiset ratkaisut

Lue lisää

Henkilökohtaiset valmennukset

Lue lisää