Osaamisen kehittäminen

Innostamme myyntihenkilöstöä ylittämään itsensä

Tuomme oppimisen helposti työtekijöiden saataville, ja tarjoamme sitouttavia oppimisformaatteja ja merkityksellistä sisältöä. Edistyneet ja innovatiiviset oppimisratkaisumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan – oli kyseessä sitten digitaalinen, yksilöllinen tai valmentajavetoinen koulutus.

Digitaalinen oppimiskokemus

Digitaalinen oppimiskokemuksemme tarjoaa kustannuksiltaan ja ajankäytöllisesti tehokkaan oppimisen milloin tahansa, missä tahansa ja useilta laitteilta. Se on helppo integroida olemassa oleviin työkaluihin, mikä yksinkertaistaa loppukäyttäjäkokemusta. Oppijan etenemistä on mahdollista seurata reaaliajassa mukautettavien raporttinäkymien kautta.

Yksilöllinen koulutus

Yksilöllisessä koulutuksessa ohjelman sisältöä ja formaattia voidaan muokata yksilökohtaisella tasolla. Lisäksi tarjoamme ehdotuksia oppimisen seuraavaa tasoa ajatellen.  

Valmentajavetoinen koulutus

Ensiluokkaiset kouluttajamme lisäävät tietoisuutta ja edistävät ammattitaitoa. 

Coachaus

Sertifioidut valmentajamme tarjoavat tukea ja opastusta tiettyjen tilanteiden hoitamiseen, antavat työkaluja ja vinkkejä, joita on helppo soveltaa päivittäisessä työssä, sekä auttavat ymmärtämään yksilön vahvuuksia ja kehittämisalueita.

Miten voimme auttaa?

Yrityskohtaiset ratkaisut

Lue lisää

Henkilökohtaiset valmennukset

Lue lisää