Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercurin historiaa

“Koetellut toimintatapamme ja ylivertainen kokemuksemme asioiden käytäntöön viennistä mahdollistavat myyntisi kasvun!”

Henkilökohtaisen myyntityön legendaarinen uranuurtaja Heinz Goldmann (1919-2005) aloitti vuonna 1946 Ruotsissa henkilökohtaisen myyntityön kurssien toteutuksen. Saksasta kotoisin oleva Goldmann sai pian yhtiökumppanikseen ruotsalaisen Curt Abrahamssonin (1924-2012), ja yhdessä he perustavat Mercurin vuonna 1958. Siinä missä Goldmann oli vahva henkilökohtaisen myyntityön asiantuntija, Abrahamsson osoitti olevansa erinomainen strategi ja visionääri. Abrahamssonia ohjasi vahva halu saada yritykset toimimaan strategioidensa mukaisesti - ”Making strategies to happen”. Skandinaavisesta myynnin valmennusyrityksestä olemme kasvaneet tämän päivän maailmanlaajuiseksi toimijaksi - kiitos menestyksellisen ja tulostavoitteisen toimintatapamme.

Katso lyhyt video Mercurin historiasta:

 

 

Menestyksemme perustuu vahvaan myynnin osaamiseemme, arvoihimme ja missioomme. Saavutuksemme kulkevat käsi kädessä asiakkaidemme menestyksen kanssa. Ja siksi olemme maailman suurin myynnin kasvattaja. Vuosittain autamme yli 15000 asiakasyritystämme uudistamaan myyntitoimintojaan tulevaisuuden iskukuntoon - yli 50 maassa ja yli 30 eri kielellä.

Vuodesta 1997 lähtien Mercuri Groupin on omistanut ruotsalainen sijoitusyhtiö Bure Equity Ab.

Suomessa olemme toimineet vuodesta 1968 lähtien. Näiden vuosien aikana olemme saavuttaneet ykkösaseman myynnin ja myynnin johtamisen kehittäjänä – myynnin kasvattajana.

Taking Sales to a Higher Level!

 

Mercuri on myynnin ja myynnin johtamisen asiantuntija Lue lisää...