Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercurin laskutustiedot

Laskutusosoitteemme 1.1.2016 alkaen:

Mercurin laskutusosoite

 

Mercuri International Oy

VAT ID:  FI14929558

 

Verkkolaskut:

Operaattori: OpusCapita (003710948874)

Verkkolaskuosoite: 003714929558

OVT-tunnus: 003714929558 

Toivomme, että laskut lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli verkkolaskut eivät ole mahdollisia, lähetetään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Mercuri International Oy
(OpusCapitan skannauspalvelu)
PL 21390
00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, on tämä skannauspalvelun osoite tulostettava myös itse laskuun kirjekuoren lisäksi. Pyydämme myös huomioimaan, että tämä on vain ostolaskujen laskutusosoite.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse mercuri.finance@mercuri.fi  tai bookings@mercuri.fi - tai soita meille puh. 09 681 681.

Kysymyksiä laskutuksestamme?

Ota yhteyttä: Mercurin taloushallinto