Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Visio, missio ja arvot
Takaisin

Visio, missio ja arvot

Visiomme

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvattaja - Innovatiivinen, kansainvälinen
arvoa tuottava vaikuttaja.
 

Missiomme

Autamme sinua uudistamaan myyntitoimintonne tulevaisuuden iskukuntoon.
 

Ydinarvomme

Kansainvälisenä yrityksenä kohtaamme erilaisia kulttuureja ja työskentelemme monenlaisten yritysten kanssa. Siksi uskomme yhteiseen toimintatapaamme sisäisessä yhteistyössämme, kaikissa asiakaskohtaamisissamme ja omistajiemme kanssa. REACH -arvomme ohjaavat kaikkea tekemistämme:
 
Result focus - Saamme aikaan tuloksia
Excellence in sales - Olemme myynnin asiantuntija
Ability to change - Toimintamme on muutoskykyistä
Co-operation - Työskentelemme yhteistyössä
Honesty and integrity - Kaikkea toimintaamme ohjaa rehellisyys ja luottavuus