Työhyvinvoinnin johtaminen

Miten hyvinvointia mahdollistetaan johtamisella? Entä mistä asioista muodostuu ihmisten työkyky ja hyvinvointi, organisaation koosta ja työtehtävästä riippumatta? Kutsuimme vieraaksi FT, PhD, työhyvinvointiasiantuntija Oili Kettusen Suomen Urheiluopisto Vierumäen Liikunta- ja terveysklinikalta. Oili Kettusella on pitkä tausta työhyvinvointikentästä, niin työterveys- kuin työsuojelunäkökulmasta. Kettunen on tutkinut terveysliikuntaa, fyysistä kuntoa, liikunta-aktiivisuutta, koettua työkykyä ja stressiä.

Mitä työhyvinvointi on? Miten työhyvinvointi näkyy – tai pitäisi näkyä – yrityksen strategiassa, niin yksilön kuin koko organisaation näkökulmasta. Näistä asioista keskustelevat Petteri Immonen ja Oili Kettunen:

Hyvinvointia johtamisella – Johtamisen erikoisammattitutkinto

Työhyvinvointi on tänään keskeinen osa organisaation menestystä. Ihmisten jaksamisella ja työyhteisön ilmapiirillä on suora vaikutus organisaation toiminnan tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen. Yhteistyössä Suomen Urheiluopiston (Vierumäki) ja Koulutuskeskus Salpauksen kanssa olemme Mercurissa suunnitelleet Hyvinvointia johtamisella -kehittämisohjelman, tutustu tästä lisää. 

Työhyvinvoinnin johtaminen

Tutustu myös!

Hyvinvointia johtamisella – Johtamisen erikoisammattitutkinto

Lue lisää