Asiakkuuden johtaminen

Tietoa valmennuksesta

Asiakkuuden johtaminen on oma taitolajinsa. Parhaimmillaan isojen asiakkuuksien kautta liikkuu erittäin suuri määrä liikevaihtoa. Asiakkuuden johtaminen on kuin yrityksen pyörittämistä, mutta ilman esimiesvaltaa. Asiakkuuden johtajan on hallittava sekä asiakkaan että oman organisaation laajat verkostot. Miten johtaa ja kehittää asiakasvuorovaikutusta pitkäjänteisesti ja tuloksellisesti?

Asiakkuuden johtaminen -ohjelma on suunniteltu yritysten merkittävimmistä asiakassuhteista vastaaville kokeneille myynnin ammattilaisille. Kehittämisohjelma valmentaa asiakastyöskentelyn ammattilaisesta asiakassuhteen johtajan, joka kykenee luomaan, kehittämään ja ylläpitämään pitkäjänteistä yhteistyökumppanuutta asiakkaan kanssa, rakentavasti ja määrätietoisesti.

Kokeneet, omat ammattivalmentajamme ovat itse myynnin ja johtamisen asiantuntijoita. Taustalla on aina vahva osaaminen aihealueesta yhdistettynä Mercurin näkemyksiin, konsepteihin ja kansainväliseen tuotekehitykseen. Valmentajan avulla saat vietyä opit takuuvarmasti omaan myyntityöhösi. 

Myyntivalmennus asiakkuuden johtaminen

Valmennusohjelman jälkeen

  • Selkeytät omaa rooliasi ja tehtävää asiakkuuden johtajana
  • Opit keräämään tietoa asiakkuudesta ja analysoimaan asiakkaan markkinaa, kilpailutilannetta, tavoitteita ja tarpeita entistä paremmin
  • Tutustut tehokkaimpaan tapaan täyttää avainasiakassuunnitelmaasi ja luoda järkeviä ja kestäviä strategioita asiakkuuksillesi
  • Tunnistat ja arvioit asiakkuutesi uudet myyntimahdollisuudet ja pääset kehittämään parhaan strategian ratkaisusi toteuttamiseksi positiointia hyödyntäen
  • Rakennat vaikuttavan arvolupauksen, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja pystyt viestimään sen houkuttelevasti, asiakasarvoa luoden
  • Löydät käytännön keinoja, joiden avulla rakennat tuloksellista yhteistyötä merkittävissä asiakkuuksissa ja kehityt asiakasvuorovaikutuksen johtajana!

MITÄ AIEMMAT OSALLISTUJAT KERTOVAT

”Sain hyviä vinkkejä johtamiseen ja avainasiakassuunnitteluun.”

”Sain hyviä työkaluja ja buustin omaan työhön!”

TILAT JA TARJOILUT

Koulutukset järjestetään valoisissa ja moderneissa tiloissa, ja päivän aikana tarjolla on monipuolinen lounasbuffet ja iltapäiväkahvit miellyttävässä ja rennossa ympäristössä.

SERTIFIOINTI

Valmennusohjelman päätyttyä saat Mercuri International Business Schoolin myöntämän sertifikaatin.

VALMENTAJA
Petteri Immonen

 

 

 

Petterillä on kokemusta 25 vuoden ajalta yli 1 700 valmennuspäivästä yhdessä johdon ja myynnin ammattilaisten kanssa, sisältäen mm. strategioiden implementointia, Leadership & Management -taitojen ja -prosessien kehittämistä, asiakkuuksien johtamista, arvonmyyntitaitoja ja muita myyntitiimien taitojen uudistamista. 

VALMENNUKSEN ALOITUS MARRASKUU 2024
Kick-off webinaari
18.11.2024 klo 9-10

Valmennuspäivät
10.12.2024 klo 9-17
11.2.2025 klo 9-17
25.3.2025 klo 9-17

Lataa valmennuksen esite

Hybridivalmennusohjelmaan kuuluu tunnin kick-off-webinaari (klo 9-10), digitaalinen oppimispolku ja kolme valmennuspäivää (klo 9-17).
Ohjelma sisältää valmennuspäiviä tukevia toimenpiteitä, joiden avulla varmistat ohjelmassa käsiteltävien asioiden sovellettavuuden omaan työhösi.

Lisätietoja:
Susanna Raanti                                                                                 
Sales Manager, Avoimet valmennukset                              
p. +358 40 195 4970                                                                       

Heidi Ojala                                                                                 
Sales Consultant, Avoimet valmennukset                              
p. +358 44 5858 558

TUTUSTU KAIKKIIN AVOIMIIN MYYNTIVALMENNUKSIIMME

Räätälöidyt ratkaisut

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, niin tehdään sinulle räätälöity ratkaisu!

Lue lisää

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu valmennukseen

Valitse valmennuksen aloituspäivä

Ajankohta Sijainti Valmentaja Hinta Määrä
Ajankohta Alkaa:
Päättyy:
Sijainti Valmentaja Hinta (+ ALV) Määrä
Räätälöidyt ratkaisut

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, niin tehdään sinulle räätälöity ratkaisu!

Lue lisää

Ilmoittaudu

€5,860.00


Kysy lisätietoja