Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Sales Excellence 2016 selvittää myynnin nykytilaa

Mitkä tekijät ratkaisevat myynnissä menestymisen? Miten yritysjohto ja myynnin vetäjät ympäri maailmaa arvioivat myynnin nykytilanteen ja tulevaisuuden näkymät? Mitä parhaat tekevät toisin… Selvitämme myynnin piilotetut salaisuudet!

2016 on monessa yrityksessä myynnin kasvun vuosi! Moni suomalainen yritys tekee tänä vuonna kasvuloikkia myynnissä, ja esim. Ruotsissa ja Saksassa myyntiorganisaatiot kasvavat kovaa. Meillä kaikilla on varmasti paljon opittavaa toisiltamme.

Mercuri International toteutti viimeksi vuonna 2012 globaalin Sales Excellence Surveyn, jonka tulosten pohjalta moni organisaatio on löytänyt myynnin kasvun avaimia. Nyt 2016 on jälleen aika katsoa, miten myynnin maailma on muuttunut, ja ennen kaikkea, miltä myynnin tulevaisuus näyttää!

Vastaa ja saa globaalin tutkimuksen vertailutulokset!

Kutsumme nyt suomalaiset toimitusjohtajat ja myynnin johtajat eri toimialoilta mukaan Sales Excellence 2016 –tutkimukseen. Vastaamalla tutkimukseemme saat halutessasi myös tutkimuksen yhteenvetoraportin käyttöösi, ja pääset täten vertailemaan omaa tilannettasi muihin yrityksiin myynnin kasvun avainten eri osa-alueilla. Vertailuryhmänä ovat myyntiorganisaatiot ympäri maailmaa. Käsittelemme tutkimuksen tuloksia loppuvuoden aikana erilaisissa yritysjohdon tapaamisissa - näistä kerromme tarkemmin syksyn tullen. Taking Sales to a Higher Level!

Lisätietoja: Juha Alanen

 

Vastaa tutkimukseen viimeistään 28.6.2016: Sales Excellence 2016

Sales Excellence 2016 selvittää myynnin nykytilaa