Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Tilaa Sales Excellence tulosten esittely

Mitä parhaat myyntiorganisaatiot tekevät toisin?

Selvitimme jälleen vuonna 2016 globaalissa analyysissämme myynnin ja myynnin johtamisen nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä. Laaja Sales Excellence raportti on nyt valmistunut. Sales Excellence kertoo, mikä erottaa parhaat myyntiorganisaatiot muista - mitä PARAS 10 % tutkimukseen vastaajista tekee eri tavalla muihin verrattuna.  

Tunnista ja löydä myynnin kasvun avaimet omaan organisaatioosi. Asiantuntijamme keskustelevat mielellään kanssasi lisää ja avaavat tarkemmin Sales Excellence havaintoja - ota meihin yhteyttä niin sovitaan tapaaminen pikimmiten!

Täytä tähän yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan tapaaminen:

 

Kiinnostaisiko Sales Excellence audit omalle myyntiorganisaatiollesi? Lue tästä lisää

Tilaa Sales Excellence tulosten esittely